Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MK25toLife
Forum: General Discussion 03-22-2008, 11:01 AM
Replies: 4
Views: 1,744
Posted By MK25toLife
When tracking into PT levels are extremely low, whats wrong?

I am running PT M-Powered 7.1.1 on Mac Leopard and finding that when I am tracking (recording) audio into a new track the levels are extremely low. What am I doing wrong here? I want to be able to...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 03-21-2008, 11:37 AM
Replies: 2
Views: 1,641
Posted By MK25toLife
Questions abou M-Powered 7.4 on Mac Leopard, help!

I am using a Firewire Solo and have had so many problems with 7.0, can I upgrade to 7.4 or do I actually have to buy the new version? I would like to download it online. How is that going to work...
Forum: Storage Subsystems 03-21-2008, 11:08 AM
Replies: 47
Views: 52,445
Posted By MK25toLife
Re: Playback and Record Volume messages - read this!

I am running Pro Tools M-Powered 7.0 on an Intel Mac, you're telling me this won't work? I am getting the same error message as everyone else. Please help!
Forum: Storage Subsystems 03-21-2008, 11:08 AM
Replies: 47
Views: 52,445
Posted By MK25toLife
Re: Playback and Record Volume messages - read this!

I am running Pro Tools M-Powered 7.0 on an Intel Mac, you're telling me this won't work? I am getting the same error message as everyone else. Please help!
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-19-2007, 08:41 PM
Replies: 5
Views: 2,246
Posted By MK25toLife
Re: Keep getting the same error message dealing with iLok

Unfortunately none of the tips listed on here has worked, any other suggestions?
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-13-2007, 03:26 PM
Replies: 5
Views: 2,246
Posted By MK25toLife
Re: Keep getting the same error message dealing with iLok

I've tried all the possible USB ports on my computer and still no luck. I also tried to install on my friend's Mac and no luck either. Anyone!?!?!?
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-08-2007, 06:29 PM
Replies: 5
Views: 2,246
Posted By MK25toLife
Keep getting the same error message dealing with iLok

I keep getting this error message after installing Pro-Tools M-Powered 7.1. "This version of Pro-Tools M-Powered requires authorization to run, but no iLok can be found. Please install the iLok for...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-04-2006, 07:42 AM
Replies: 1
Views: 1,638
Posted By MK25toLife
Trouble recording sounds off MPC straight into PT

I am trying to record my drums from my MPC straight into a Pro Tools instrument track. This way it will be easy for me to manipulate everything after it's been recorded. I am having a difficult...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-19-2006, 11:22 AM
Replies: 2
Views: 1,630
Posted By MK25toLife
Re: Really dumb start-up questions about Pro Tools

Thanks for reply, I'm originally from the same area as you, haha, but anyways, I am using an MPC 1000. Hope that clears up things.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 06-19-2006, 09:49 AM
Replies: 2
Views: 1,630
Posted By MK25toLife
Really dumb start-up questions about Pro Tools MP

Ok first let me apologize if some of these questions are extremely newbie-ish, I just installed Pro Tools M-Powered and I'm having a difficult time getting it up and running.

I have a few...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com