Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Dprincewillz
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-13-2013, 05:31 PM
Replies: 12
Views: 6,905
Posted By Dprincewillz
Re: Bounce handler cannot keep up. (-9132)

I knew it.

I was so reluctant to upgrade, The very first project on PT10.3.2
with bounce error, handler can not keep up. From what am seeing, we on our own. Version 11 will not get my money.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-12-2012, 03:48 AM
Replies: 14
Views: 9,099
Posted By Dprincewillz
Re: Digi 003 rack ,input issues :(

Sorry I have been away on vacation. Host light is on but no sync light. i got monitoring out well when mixing but to record audio is the problem in those listed signal part.

any one with a clue...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-17-2012, 11:40 PM
Replies: 14
Views: 9,099
Posted By Dprincewillz
Re: Digi 003 rack ,input issues :(

Guys please could some one help us on this issue. I am experiencing the same problem
On my unit 003 rack. line In 1,2,3,4,5 has no audio signal. I have updated the new driver for the unit but still...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-18-2010, 10:36 AM
Replies: 10
Views: 5,450
Posted By Dprincewillz
Re: Digi 003 Rack Buffer Size and communication problems on Leopard

Ever since Protools 8 came out is always been problems but am still happy that with the help of every one on this forum it will always be well. I have had to search on numerous occasion for a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-10-2010, 12:08 PM
Replies: 6
Views: 3,853
Posted By Dprincewillz
Re: HFS+ formated drive wont playback /record on vista

hello,

any bo to help with below tread?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-10-2010, 11:05 AM
Replies: 6
Views: 3,853
Posted By Dprincewillz
Red face Re: HFS+ formated drive wont playback /record on vista

thanks shane.

Am not sure of the W7 yet but am hoping it will resolve all the issue with vista.


Please is any body there to help diagnose my problem?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-10-2010, 10:22 AM
Replies: 6
Views: 3,853
Posted By Dprincewillz
Unhappy Re: HFS+ formated drive wont playback /record on vista

by the way the capacity of the drive in question is 465 gb.

am runing vist from Apple boot camp, does this have some thing to do with partioning the 465gb drive?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-10-2010, 10:11 AM
Replies: 6
Views: 3,853
Posted By Dprincewillz
Re: HFS+ formated drive wont playback /record on vista

thank you for the reply,

this was the first thing i did after formating. but the proble was that from columne A when i tried to change the status to R, it says i need permision. So i got me...
Forum: Virtual Instruments 02-10-2010, 09:53 AM
Replies: 6
Views: 3,331
Posted By Dprincewillz
Cool Re: Compressor & EQ Plug-in Recommendation

I double this opinion

Best bet for you is to try a bunch of demos, and get a better idea of the differences in the plug-ins before you buy...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-10-2010, 09:44 AM
Replies: 6
Views: 3,853
Posted By Dprincewillz
HFS+ formated drive wont playback /record on vista

Hi,

Where in here does it say that after formating your xternal drive to HFS+ support, you will still need a permision to playback and record in PT on winVista. 32-bt


Recently i had a problem...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-14-2010, 06:02 AM
Replies: 285
Views: 70,746
Posted By Dprincewillz
Re: Warning:go back to 8.01

Really annoying hash noise. all this while i have been wondering the reason y this is happening then realised that every time i turn on my elastic audio to quantise in real time processing i get this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-14-2009, 07:55 AM
Replies: 11
Views: 21,277
Posted By Dprincewillz
Re: Digi 003 Rack Hardware Not Recognized Mac OSX

Greetings everybody,
Protools upgrade LE 7.4.2 to LE 8 on LEopard 10.5.6

did you finally get your 003 working? I live in luxembourg here and I had the same problem of 003 not being recognised. I...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com