Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: juanpastudios
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-29-2012, 02:20 PM
Replies: 6
Views: 3,446
Posted By juanpastudios
Re: Help, I have trouble installing my HD2 on my Mac OS X

I think I put it on, port B, Core HD - HD accel port A, and the cards are in the position in the manual configuration.
there will be another way?
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-29-2012, 12:09 PM
Replies: 6
Views: 3,446
Posted By juanpastudios
Re: Help, I have trouble installing my HD2 on my Mac OS X

great idea thanks friend, I have experience it that way
yes, the core card works perfectly.
when I leave the card core, I works perfectly, but when I put the other will not let me load protools or...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-29-2012, 10:52 AM
Replies: 6
Views: 3,446
Posted By juanpastudios
Re: Help, I have trouble installing my HD2 on my Mac OS X

thanks friend, where I can download an update of digitest.
this can not be damaged, because the 2 cards appear in System Profiler and says the driver are installed.
but we hope in God that the card...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-28-2012, 06:31 PM
Replies: 6
Views: 3,446
Posted By juanpastudios
Help, I have trouble installing my HD2 on my Mac OS X

Hi, I need help, I have two HD PCIe card: HD Accel Core, HD Accel.
when installing HD Accel Core card, the protools 9 HD, works perfectly, and also works great digitest.
but when I install the...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com