Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Runs with Scissors
Forum: General Discussion 07-29-2006, 11:05 AM
Replies: 8,711
Views: 2,110,015
Posted By Runs with Scissors
I hear no tempo change...

Guitar solo sounds great, but the closest thing that I heard to a tempo change was the retardando at the very end. Nice touch...am I missing something Roy? Is there another tempo change? That...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-28-2006, 09:21 PM
Replies: 21
Views: 5,826
Posted By Runs with Scissors
Re: Monitoring Latency issues 001 and Pro-Tools 6.

Good luck with your issue. I have seen that message many times over the course of the past 9 years on AudiomediaIII cards, Digi001's and Digi002's. I don't ever recall seeing those messages on...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-28-2006, 11:14 AM
Replies: 1
Views: 2,191
Posted By Runs with Scissors
Socket AM2 boards with Pro Tools LE

So it's official, I just got an ASUS MXNPV-VM motherboard to work seamlessly with Pro Tools on my Digi001. If I can do it on my 001, you can do it on your MBOX, 002, or firewire 1814. The results...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-28-2006, 11:01 AM
Replies: 1,041
Views: 127,848
Posted By Runs with Scissors
Digi001 SOCKET AM2 udated

So yeah, the CS updates for 6.4 got rid of the Access Violation screen. IS ALLEN STILL ON THIS THREAD, or does he have better things to do...

Runs with Scissors
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-28-2006, 10:55 AM
Replies: 1,041
Views: 127,848
Posted By Runs with Scissors
Re: Problems with PTLE - please help asap!

Does it do the same thing for both your Mbox and your 002? Is this a new machine and have you ever run pro tools on it before? What OTHER software is on your computer, and have you tried...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-27-2006, 02:03 AM
Replies: 6,126
Views: 1,612,719
Posted By Runs with Scissors
HOW I MADE A DIGI 001 WORK ON A SOCKET AM2 BOARD

HOW TO MAKE A DIGI001 WORK ON A SOCKET AM2 BOARD

To my knowledge I am the first to accomplish such a feat. It took me three days. Here is what I used:

AMD Athlon™ 64 3500+ processor
ASUS...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-26-2006, 11:05 PM
Replies: 1,041
Views: 127,848
Posted By Runs with Scissors
HOW TO MAKE A DIGI 001 WORK WITH A SOCKET AM2 BOAR

HOW TO MAKE A DIGI 001 WORK WITH A SOCKET AM2 BOARD

So in follow up to my earlier post, the Microsoft Dual Core Hotfix and the AMD processor driver, both UNNECESSARY. I just did it again to see...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-26-2006, 05:29 PM
Replies: 1,041
Views: 127,848
Posted By Runs with Scissors
Re: Blue screen of DEATH, AMD64 3500 Athlon

Quote:
what am I doing wrong?

Well, for one, you're trying to use old outdated Pro Tools hardware and software on relatively new computer equipment.

HOW TO MAKE A DIGI001 WORK WITH AM2 ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-26-2006, 02:24 AM
Replies: 1,041
Views: 127,848
Posted By Runs with Scissors
Re: Problems with PTLE? Post your configuration he

Okay meltdown.

You probably want to switch to xp pro. I do not believe Digidesign supports
home. What do you have installed on your DAW? Give me a complete history. You have already tried...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-26-2006, 02:17 AM
Replies: 1,041
Views: 127,848
Posted By Runs with Scissors
Re: Blue screen of DEATH, AMD64 3500 Athlon

AM2

Thank you spkguitar, but already done, and it’s a no go. I think the AM2 architecture is just too different than that of the 939’s. Since the CPU and the memory no longer share bandwidth (as...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-25-2006, 11:45 PM
Replies: 3
AM2
Views: 1,860
Posted By Runs with Scissors
Re: AM2

Dude I just bought an AM2 and I've been fighting with it for days to get it to work with my Didi001 OR my AudioMediaIII card. I don't know if it works with PTLE 7.0, but this board definitely WON'T...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-25-2006, 07:51 PM
Replies: 6,126
Views: 1,612,719
Posted By Runs with Scissors
Re: Best Desktops for PTLE

Has ANYONE been able to get a socket AM2 AMD Athlon(TM) 64 dual core processor to work on ANY motherboard with a Digi001 or ANY version of PTLE 6.7 or before? Any advicd regarding AM2 sockets and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-25-2006, 06:54 PM
Replies: 1,041
Views: 127,848
Posted By Runs with Scissors
Blue screen of DEATH, AMD64 3500 Athlon

I have not slept and am about to rip the last of my hair out. First the error details, then system configuration.

Pro Tools will not launch. 6.1, 6.1.1, 6.4 with the Digi 001 all get the same...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com