Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: 28-if
Forum: macOS 03-24-2017, 01:05 PM
Replies: 7
Views: 4,141
Posted By 28-if
Re: 'Quick Start Menu' problem.

I'm running OS X 10.9.5 (sorry, I hadn't updated my signature) As far as I'm aware I've only ever 'updated' my Maverick software since owning the Mac. I've had offers from Apple to upgrade to El...
Forum: macOS 03-23-2017, 12:47 PM
Replies: 7
Views: 4,141
Posted By 28-if
Re: 'Quick Start Menu' problem.

Thanks Jack. I bought the Mac with the Protools 8 and Avid interface and have been updating everything as you would though I do not believe I upgraded to Mountain Lion or Snow Leopard. I'm sure I've...
Forum: macOS 03-23-2017, 12:29 PM
Replies: 7
Views: 4,141
Posted By 28-if
Re: 'Quick Start Menu' problem.

Are you saying that there are no patches or anything that will enable my PT8 to work with OS X 10.9.5? Its been working fine since 2013.
Forum: macOS 03-23-2017, 12:14 AM
Replies: 7
Views: 4,141
Posted By 28-if
'Quick Start Menu' problem.

This is only my 2nd post so please be patient. I've had a problem with the 'Quick Start Menu' in Protools SE for quite some time now and it's stopped me from being able to access and work in my...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Mac) 09-30-2013, 01:17 AM
Replies: 13
Views: 31,645
Posted By 28-if
Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"

I'd just like to say a huge thank you to Bruce!!:-)
I uninstalled and reinstalled Protools SE and ran the patch but to no avail!! Updating adobe flash player worked first time so thank you again!...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com