Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tson
Forum: Pro Tools 10 02-21-2012, 07:54 AM
Replies: 0
Views: 1,699
Posted By tson
big trouble with MBOX 3gen

i bought a new MBOX 3 gen. After the installation,i open the mbox program, however, a message disappeared like this: "mbox quit unexpectedly". no matter the mbox was connected to my mac book pro or...
Forum: macOS 02-18-2012, 08:53 AM
Replies: 4
Views: 1,895
Posted By tson
Re: big problem with MBOX

thx for your help JC
however, the program quit again after repair permission process.
i guess this problem is not related to permission, but the other things...

anyone got this problem before?
...
Forum: macOS 02-17-2012, 04:06 PM
Replies: 4
Views: 1,895
Posted By tson
Re: big problem with MBOX

I tried to reinstall the driver many time.however,same problem happened again...installation process didn't ask me for permission,what"a that?
Forum: macOS 02-17-2012, 07:52 AM
Replies: 4
Views: 1,895
Posted By tson
big problem with MBOX

i bought pro tools 10 last week and i bring the MBOX to home today.after the installation, i start the MBOX program. a problem report disappeared as follow:"Mbox quit unexpectedly". i can't open the...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com