Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 160
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: music project
Forum: Windows 09-23-2013, 11:55 AM
Replies: 1
Views: 2,313
Posted By music project
Re: midi export bug regarding tempo changes...

avid.... anyone ?

please help me on this one...
Forum: Windows 09-22-2013, 04:50 PM
Replies: 1
Views: 2,313
Posted By music project
midi export bug regarding tempo changes...

in an efort to export a midi file from a tempo and signiture change rich project from pro tools 10.3.5 i encountered a bug.

i imported the midi file to 2 diffarent daws to check it.
both exhibit...
Forum: Windows 09-19-2013, 07:25 AM
Replies: 6
Views: 2,266
Posted By music project
Re: midi to score translation problem... please help

i sent you a private messege with a download link
Forum: Windows 09-17-2013, 11:05 PM
Replies: 6
Views: 2,266
Posted By music project
Re: midi to score translation problem... please help

my info was not up to date, sorry.

i am using pro tools 10.3.5
Forum: Windows 09-17-2013, 07:15 AM
Replies: 6
Views: 2,266
Posted By music project
Re: midi to score translation problem... please help

grid is in quarter note everywhere : in the rdit window and in the track display options in the score editor.

still the same problem.

i realy need to solve this....

anybody ?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-14-2013, 03:17 AM
Replies: 3
Views: 2,312
Posted By music project
Re: Score editing help

how did you sort and straightened it out ?

i have the same problem....

please help : (
Forum: Windows 09-14-2013, 02:59 AM
Replies: 6
Views: 2,266
Posted By music project
midi to score translation problem... please help

lets say i play a midi note with a musical length of 1 quarter.

for some reason the score editor shows me 4 16 notes with ties connecting them.

any soltution to this problem ?

i guese it's...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-16-2011, 11:12 AM
Replies: 2
Views: 2,167
Posted By music project
Re: more 8 mic preamps for 003R: what is the best choice?

I am using the mackie onyx 800R and am very happy with it.

http://www.mackie.com/products/800r/
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-19-2011, 11:20 PM
Replies: 2
Views: 3,301
Posted By music project
Re: 002R Driver missing after 8.0.5 update...

Anyone? anyone at all ?

Is there a way to install the new drivers not as part of the 8.0.5 update ?

what am i doing wrong ?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-18-2011, 12:46 AM
Replies: 2
Views: 3,301
Posted By music project
002R Driver missing after 8.0.5 update...

After updating from 8.0.3cs2 to 8.0.5 I get "Unable to locate digidesign hardware...." and in "device manager" digi 002 shows a yellow "?" as if there is no valid driver installed.

FW cable is...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-31-2010, 11:21 PM
Replies: 3
Views: 5,129
Posted By music project
"recording" or making a "tempo track" using tap tempo

Hi guys,

is it possible to create an ever changing tempo track by continuesly tapping the tempo (pressing "T") and let protools "record" a tempo track out of that ?

or does tap tempo good...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-28-2010, 11:58 PM
Replies: 30
Views: 12,155
Posted By music project
Re: Melodyne Plugin ERROR (MPView Not Found) Win XP Protools LE 8.0.3

i am happy to hear this helped you.

i sent an Email to the lexicon guys and am using the vst version thru fxpansion's vst to rtas wrraper.

so there is an option of using melodyne and lexicon...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-26-2010, 10:35 PM
Replies: 30
Views: 12,155
Posted By music project
Re: Melodyne Plugin ERROR (MPView Not Found) Win XP Protools LE 8.0.3

did any of you installed lexicon pcm native lately ?

try uninstalling the RTAS part from the add/remove programs in windows. then try melodyne again.

if this does not work try restoring your...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-09-2009, 03:47 PM
Replies: 3
Views: 1,639
Posted By music project
Re: Hi !! im new here !

depense on the style, the song and the arrangement.

useally a rim shot comes at a place you want to accent like the end of a musical sentance or on a breake. but some aggresive styles use only...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-09-2009, 03:38 PM
Replies: 7
Views: 3,156
Posted By music project
Re: Mastering For Beginners

nice video.

but you got your tracks mixed half way thru the video.

the original is on the "A/B" track and the mastered one is on the "FINAL" track.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-09-2009, 02:49 PM
Replies: 3
Views: 1,639
Posted By music project
Re: Hi !! im new here !

sadly, today it's more common to replace or add a sampled snare using drumagog or sound replacer.

i personaly don't like it but hey, if it does the job....

another thing is trying to change...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-09-2009, 02:06 AM
Replies: 85
Views: 12,482
Posted By music project
first problem with cs3

if i choose more then one cpu in the playback engine menu i get a 25 % use indication in the cpu meter even when no project is loaded ! ! !

i am working on a new "nahalem" 8 core macpro running...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-18-2009, 01:52 AM
Replies: 6
Views: 16,070
Posted By music project
Re: solution ! disabling hyperthreading on new mac pro running windows

hey ducatista.

i am running windows on my mac because i use some windows only plug ins in my projects, like edirol orchestral and other stuff.

i assign 7 cores out of the 8 for PT, and so...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-17-2009, 10:07 AM
Replies: 6
Views: 16,070
Posted By music project
Re: solution ! disabling hyperthreading on new mac pro running windows

from apple's site:


The virtue of virtual cores.

The new Intel Xeon “Nehalem” processors support Hyper-Threading, which allows two threads to run simultaneously on each core. So an 8-core...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-17-2009, 02:38 AM
Replies: 3
Views: 3,415
Posted By music project
problem solved ! ! !

problem solved ! ! ! :-)

when running PT LE on "nehalem" or i7 processors there is no option to select using less then the maximum number of cores in the setup menu.

this causes errors and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-17-2009, 01:48 AM
Replies: 0
Views: 1,822
Posted By music project
PT on a mac pro with windows and cpu dialog greyed out ? solution !!!

when running PT LE on "nehalem" or i7 processors there is no option to select using less then the maximum number of cores in the setup menu.

this causes errors and stability issues and leave not...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-17-2009, 01:46 AM
Replies: 6
Views: 16,070
Posted By music project
solution ! disabling hyperthreading on new mac pro running windows

when running PT LE on "nehalem" or i7 processors there is no option to select using less then the maximum number of cores in the setup menu.

this causes errors and stability issues and leave not...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-16-2009, 06:16 PM
Replies: 642
Views: 147,071
Posted By music project
Re: Play/Pause issue driving me nuts...

hi DIGI,

yes, i do have quicktime 7.6 installed
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-16-2009, 02:11 AM
Replies: 22
Views: 4,192
Posted By music project
Re: Are you a "pro?"

I am a full time studio owner and sound engineer.

http://www.musicproject.co.il/Sitefiles/1/14/1415.asp

http://www.musicproject.co.il/Sitefiles/1/21/6574.asp

PT LE 8cs02 is my main daw in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-16-2009, 02:02 AM
Replies: 642
Views: 147,071
Posted By music project
Re: Play/Pause issue driving me nuts...

every time i run protools with the "fix" (run as, uncheck protect my computer and data from....) my preferences reset do default and i have to set them over and over again each time i launch...
Showing results 1 to 25 of 160

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com