Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 107
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: BrettB
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-25-2010, 09:11 AM
Replies: 2
Views: 2,014
Posted By BrettB
Re: From PC to Mac

Thank you mindnoise, just the info I needed!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 09-25-2010, 03:27 AM
Replies: 2
Views: 2,014
Posted By BrettB
From PC to Mac

Hi all,

I have 2 questions. I am now using Pro Tools LE 7.3 on a PC/Digi002R for a few years, but it starts to act really weird and after long consideration I want to go a Mac.

My questions
1....
Forum: Post - Surround - Video 09-25-2010, 03:19 AM
Replies: 12
Views: 10,441
Posted By BrettB
Re: Top 10 plug-ins for TV post production

Many of them being mentionned here:

Noise reduction: Izotope or Cedar
For limiting I would really consider the Massey, great value for money.
Altiverb and speakerphone.

A nice buss compressor...
Forum: Post - Surround - Video 04-09-2010, 12:06 AM
Replies: 9
Views: 4,246
Posted By BrettB
Re: playback delay when quicktine is online

Btw, update QT, 7.6 if I'm correct, fixed the problem!
Forum: Post - Surround - Video 04-08-2010, 06:45 AM
Replies: 9
Views: 4,246
Posted By BrettB
Re: playback delay when quicktine is online

My system info

Mainboard : Asus P5K-E
Chipset : Intel P31/P35
Processor : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz
Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )
Video Card : Nvidia Corp GeForce...
Forum: Post - Surround - Video 04-08-2010, 05:56 AM
Replies: 9
Views: 4,246
Posted By BrettB
playback delay when quicktine is online

Hi all,

I found a similar problem with the Mac guys, but working on PC I have also troubles with quicktime playback. When a QT is on a video track, it takes about 3 seconds after I pressed play...
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 04-07-2010, 07:22 AM
Replies: 5
Views: 3,286
Posted By BrettB
Re: PC won't recognize Command8

Simply installing the driver didn't even work, so the COmmand 8 didn't even appear in the peripherals .
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 04-07-2010, 04:53 AM
Replies: 5
Views: 3,286
Posted By BrettB
Re: PC won't recognize Command8

For those who may be interested or have a similar problem: I talked with the distributor, checked the Command8 on a different PC with the same error messages, and they came to the constatation that...
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 04-03-2010, 01:42 PM
Replies: 5
Views: 3,286
Posted By BrettB
Re: PC won't recognize Command8

Ok, I'm starting to panic a bit here. I really need this command 8 fr a job, spent my last money on it so it really starts to frustrate me.

When I try to install the driver I get:

'The driver...
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 04-03-2010, 09:57 AM
Replies: 5
Views: 3,286
Posted By BrettB
PC won't recognize Command8

Hi all,

I just purchased a Command 8. When I install the driver, the installer tells me it can not find the command8 and that I need to connect it. But my Command8 is connected as it should be and...
Forum: Post - Surround - Video 03-31-2010, 12:10 PM
Replies: 2
Views: 2,480
Posted By BrettB
Re: DV Toolkit 2 installation problem

Thank you very much.

I received the package with the Cd-rom and it seems there was only the installer for PT8 on the CD. I downloaded the right version and it worked.
Forum: Post - Surround - Video 03-30-2010, 02:59 AM
Replies: 2
Views: 2,480
Posted By BrettB
DV Toolkit 2 installation problem

Hi,

Troubles installing the DV Toolkit 2 on my PC

When I double click the DV toolkit icon on the installation Cd I get the message;

The installer cannot locate a valid installation of Pro...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-04-2007, 10:47 AM
Replies: 218
Views: 13,792
Posted By BrettB
Re: 003 HERE IT IS!!! LOOK AT THE PICTURES!!!

Also at protoolsforum.com, the first reactions are all of disapointment. I hope Digi will listen to all this first feedback and can give a few extra's to ease our minds.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-07-2006, 12:04 PM
Replies: 3
Views: 1,788
Posted By BrettB
Re: Strange panning problem

sorry, switched cables allready, no problems there.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-06-2006, 02:41 AM
Replies: 3
Views: 1,788
Posted By BrettB
Strange panning problem

Hi guys,

I got a bit of a strange problem. When trying to listen to my PC sounds through my monitors or headphones I get only one side. The speaker output of my PC soundcard (NVidia) is connected...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-21-2006, 11:14 AM
Replies: 8
Views: 2,779
Posted By BrettB
Re: Listening to I tunes through my Digi Rack

I can listen now thanks to the MME helper, but it keeps stuttering when I'm doing something else.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-21-2006, 05:32 AM
Replies: 2
Views: 1,777
Posted By BrettB
Can\'t find entrypoint?

Dear friends,



I can't open Pro Tools any more. When I try to open it, I get the fault 'can't find entrypoint of procedure... in DSI.dll' . Followed by 'An aqcuired dll file, DAE.dll, was not...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-19-2006, 02:13 AM
Replies: 8
Views: 2,779
Posted By BrettB
Re: Listening to I tunes through my Digi Rack

Checked the Quicktime preferences, the Digi is selected.

Tried to download the MME helper but that site seems to be out. At the moment, it won't play a thing except MEdia Player. I thought there...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-19-2006, 01:46 AM
Replies: 8
Views: 2,779
Posted By BrettB
Re: Listening to I tunes through my Digi Rack

I checked the Itunes preferences, and I can't see anything there. I don't really know what NME Helper is but I'll look that up.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-18-2006, 02:01 PM
Replies: 8
Views: 2,779
Posted By BrettB
Listening to I tunes through my Digi Rack

Hi all,

Some strange troubles trying to listen to my Itunes through my digi 002 rack on my PC (Xp professinal). Maybe you guys can help me and am I missing some point.

- I have my Digi 002...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-18-2006, 04:06 AM
Replies: 4
Views: 2,307
Posted By BrettB
plugin windows gone?

Hi all,

Quick question: Here at work, one of my fellow workers suddenly didn't have any plug-in windows any more. When you click one of the plug-ins on a track in his session, there doesn't appear...
Forum: Post - Surround - Video 02-07-2006, 03:43 PM
Replies: 1
Views: 2,436
Posted By BrettB
dumping on betacam error: \'waiting for sync\'.

Hi all,

Very urgent help needed here!

This afternoon, they upgraded to Pro Tools 7.1 .

After the upgrade, we suddenly got lots of troubles dumping onto the betacam tape.

First I was able...
Forum: Post - Surround - Video 01-11-2006, 03:50 PM
Replies: 6
Views: 2,723
Posted By BrettB
Re: sound effects

The 'cliche' part on the filmsound website is very helpful and funny at the same time.:)
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-05-2006, 10:37 AM
Replies: 1
Views: 1,767
Posted By BrettB
No sound in XP

Hi all,

Since I've moved I can't get any sounds out of my PC.

Pro Tools works okay, but when I want to play a song in let's say I Tunes, I don't get any volume. This wasn't a problem before I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-25-2005, 01:24 PM
Replies: 2
Views: 2,791
Posted By BrettB
Re: Can\'t find entry point???

re-installing did the trick. Thx for the advice!
Showing results 1 to 25 of 107

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com