Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Xensori
Forum: Windows 10-09-2022, 06:20 PM
Replies: 7
Views: 1,636
Posted By Xensori
Re: PACE QT Platform plugin error when launching Pro Tools

FWiW, I didn't hear back from iLok with any acknowledgement that there is a bug to fix here. The person I spoke to seemed to have a solution at the ready which worked (great!) but I didn't see that...
Forum: Windows 10-05-2022, 05:26 AM
Replies: 7
Views: 1,636
Posted By Xensori
Re: PACE QT Platform plugin error when launching Pro Tools

Ahh. That mess where you see an iLOK to select but it won't let you choose it successfully.. that happens to me kind of regularly and I usually reboot to resolve it.
I saw those symptoms as well...
Forum: Windows 10-03-2022, 04:09 PM
Replies: 7
Views: 1,636
Posted By Xensori
Re: PACE QT Platform plugin error when launching Pro Tools

Solved, thanks for Katie from iLok support. Here is what iLok support gave me:
--------
Please use the following steps to resolve this issue:


Uninstall PACE License Support Win64.
Delete...
Forum: Windows 10-01-2022, 08:45 PM
Replies: 7
Views: 1,636
Posted By Xensori
PACE QT Platform plugin error when launching Pro Tools

When Launching Pro Tools, there is an error from PACE (PACEEdenExperienceProxy):
https://www.xensori.com/uploads/pt5.png
This Application has failed to start because it could not find or load the...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com