Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: darrenriley
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-22-2007, 10:22 AM
Replies: 1
Views: 2,259
Posted By darrenriley
Re: help with time shift plug in

This happens to me too. As soon as I select 'Preview' my DIGI 002 switches off and ProTools locks up. Bummer
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-01-2006, 11:31 AM
Replies: 5
Views: 2,665
Posted By darrenriley
Re: Sudden BFD problem

Thhe 16bit mode seems to help somewhat. I wasn't sure if I'd have to run PT in 16bit as well; I don't :-)
Forum: Virtual Instruments 02-28-2006, 04:10 PM
Replies: 20
Views: 5,894
Posted By darrenriley
Re: What are your favorite Virtual Instruments?

Sampletank has just become a favourite, with some excellent sounds. I love the Arturia CS-80V and use that quite a lot but the one thing that I can't live without has to be BFD and the XFL Expansion....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-28-2006, 02:05 PM
Replies: 5
Views: 2,665
Posted By darrenriley
Re: Sudden BFD problem

That's my plan. What I don't understand is how everything was fine until about a week ago, maybe two. The only change I made before then was to add the Waves bundle to my plug-ins. I know each Waves...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-28-2006, 10:34 AM
Replies: 5
Views: 2,665
Posted By darrenriley
Sudden BFD problem

Recently, when using BFD, Pro Tools takes ages to play or record. Often I'll get the message telling me to try increaing my hardware buffer, which I do. This sometimes helps, sometimes it doesn't. It...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-14-2005, 03:10 PM
Replies: 1
Views: 2,188
Posted By darrenriley
Plug-in problems with XP SP2

Does anybody else have a problem with Plug-ins on PTLE 6.4? It freezes on startup when it reads certain plug-ins, suce as the Serato Pitch n Time demo, or the Focusrite demo that comes with PTLE. It...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-08-2005, 04:46 PM
Replies: 6
Views: 1,959
Posted By darrenriley
Re: Just Installed 6.7, Firmware Download Problems

Well blow me down, you're right! After reading about this issue on other message boards, I was brave enough to take the back off, re-seat the power cables - it's easy, they're in a plastic block,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-08-2005, 02:43 PM
Replies: 6
Views: 1,959
Posted By darrenriley
Re: Just Installed 6.7, Firmware Download Problems

I only got it a week ago. Would that change your opinion or do you just think I've been unlucky?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-08-2005, 01:15 PM
Replies: 6
Views: 1,959
Posted By darrenriley
Re: Just Installed 6.7, Firmware Download Problems

I had this problem but it's worse! I can't get the DIGI 002 to come on anymore. It powers up to the extent that the mute light for the monitors comes on but that's it. Occasionaly a few garbled...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com