Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ILLWayno
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-19-2011, 06:23 AM
Replies: 336
Views: 220,242
Posted By ILLWayno
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Hey James Drake. The build worked without a hitch. Incredibly fast and most of all--Stable! I may get a few KP's when, say, installing a firewire card, but i attribute that to not editing my own...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-19-2011, 06:18 AM
Replies: 336
Views: 220,242
Posted By ILLWayno
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Hey jaxfoondi! Im certain your problem has to do with MCDsp plugins. Im certain you have purchased your plugins...but if you have not, then you should remove the MCDSP tdm plugins from your plugins...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 11-12-2011, 11:09 PM
Replies: 336
Views: 220,242
Posted By ILLWayno
Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Hey James...I have been having the same issues as you have with installing osx...can you post the info on how you got everything running smoothly so i may follow in your footsteps? Thanx
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com