Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 18.84 seconds.
Search: Posts Made By: JMS40
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-16-2017, 04:06 PM
Replies: 530
Views: 190,729
Posted By JMS40
Re: Windows 7(Something to think about?)

Lurking...
Got side-tracked by a job in record promotion. Hopefully getting back to the creative end.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-07-2017, 02:23 PM
Replies: 530
Views: 190,729
Posted By JMS40
Re: Windows 7(Something to think about?)

Good to see you guys are still kickin'.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-02-2014, 12:56 PM
Replies: 8
Views: 6,152
Posted By JMS40
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-02-2014, 12:51 PM
Replies: 6,126
Views: 1,533,871
Posted By JMS40
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-26-2013, 10:06 PM
Replies: 8
Views: 4,120
Posted By JMS40
Re: Blue screen when I start pro tools

You realize, you have tapped into a 6 year old thread without any information about your particular PT version or system information... much has changed around here in that time.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-21-2013, 12:07 PM
Replies: 10
Views: 9,713
Posted By JMS40
Re: can't load PT, stops at Waveshell-Dae 5.0.dpm

FYI, old thread...the answers given above do not apply to PT 10 Win 8.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-23-2013, 10:21 PM
Replies: 16
Views: 6,021
Posted By JMS40
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-19-2013, 10:45 PM
Replies: 16
Views: 6,021
Posted By JMS40
Re: Pro tools le hw buffer error help

Help us Help You - READ THIS Before Posting! (http://duc.avid.com/showthread.php?t=300050)
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-27-2013, 09:03 PM
Replies: 1
Views: 2,002
Posted By JMS40
Re: blank "welcome to protools"

Vista, Mountain Lion, Win 7... LE 8... Avid tech assistance on a user forum... pissed off at Avid AND Apple... all over the road.
Much anger I sense in you. Very little helpful information.......
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-06-2013, 01:27 PM
Replies: 7
Views: 3,965
Posted By JMS40
Re: Mbox 3 possible defective device??

First thing I see is that you don't have a separate qualified drive for your audio sessions and the system drive you're currently using is too slow (5400rpm).
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-02-2013, 11:11 AM
Replies: 3
Views: 2,612
Posted By JMS40
Re: Support of PT LE 8

You have a mono source on a stereo track....
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-27-2013, 08:01 PM
Replies: 18
Views: 5,243
Posted By JMS40
Re: PT 8 LE writing every single file fragmented

May be I've missed it, but what exactly are the problems you are having that are making PT unusable? I mean, you say you're are having these fragmentation issues, but what specifically is the result?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2013, 08:55 PM
Replies: 4
Views: 4,113
Posted By JMS40
Re: Google Chrome as browser for PT 8 LE?

In particular, Internet Explorer 8 elements did not interact with some audio plug ins correctly... literally just having IE 8 installed, whether you were actively using it or not. Not just Avid...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-22-2013, 01:54 PM
Replies: 7
Views: 3,614
Posted By JMS40
Re: Control 24 scribble displays flickering? please help

You were given a very helpful suggestion... you should post your question in the C24 Forum.
C|24 & Control|24 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=21)
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2013, 06:04 PM
Replies: 4
Views: 2,608
Posted By JMS40
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2013, 06:00 PM
Replies: 4
Views: 4,113
Posted By JMS40
Re: Google Chrome as browser for PT 8 LE?

No issues with Chrome, no issues with Firefox either. Also understand, the problems with Internet Explorer involved IE 8 with versions prior to Pro Tools 8... and it wasn't just PT. Waves plugins for...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-03-2013, 07:55 PM
Replies: 6
Views: 5,234
Posted By JMS40
Re: Original MBox and Windows 7. Are the compatible?

FWIW... that was 2 years ago and Edwood's last post here.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-03-2013, 07:46 PM
Replies: 1
Views: 6,687
Posted By JMS40
Re: PRO TOOLS 7.4 download

You do not automatically have downloads in your account when you purchase and register hard copies of the software... only when you buy electronically. However, Avid is pretty accommodating at...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-03-2013, 01:30 PM
Replies: 10
Views: 3,776
Posted By JMS40
Re: Protools 7.4 won't launch

I still suspect that IE 8 is a prime culpret as that 0xc0000005 error was typical.
What exactly happened when you attempted to upgrade to IE9?
Here's a direct link if you'd care to try again:...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-02-2013, 11:31 PM
Replies: 10
Views: 3,776
Posted By JMS40
Re: Protools 7.4 won't launch

More important, help us out with some info on your setup... we don't even know what your avid/digi hardware is. Have a look at the link I provided above.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-02-2013, 10:01 PM
Replies: 10
Views: 3,776
Posted By JMS40
Re: Protools 7.4 won't launch

From that article:
"Note When you remove Internet Explorer, your previous version of Internet Explorer is restored".
What ever your previous version was is now installed. You cannot remove all...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-02-2013, 09:53 PM
Replies: 10
Views: 3,776
Posted By JMS40
Re: Protools 7.4 won't launch

I don't believe it is possible to remove Internet Explorer completely from the windows operating system. How did you go about that?
Forum: Windows 01-01-2013, 08:14 PM
Replies: 3
Views: 2,154
Posted By JMS40
Re: Starting the New Year rught...?

Gotta love the irony in your subject title...
Forum: Windows 12-28-2012, 10:57 AM
Replies: 12
Views: 4,826
Posted By JMS40
Re: Eye Need Your Help Cause I'm Losing My Mind.

I agree with albee in suspecting your drives. The speculation online is that many My Books come with 5400 rpm drives.... some of them are "green" drives. Neither would be good for PT sessions.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-28-2012, 09:24 AM
Replies: 3
Views: 2,365
Posted By JMS40
Re: 002 computer restarting

Sticky: Help us help you - what you need to know before posting! (http://duc.avid.com/showthread.php?t=193637)
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com