Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ewnc2000
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 04-15-2010, 03:11 PM
Replies: 3
Views: 2,604
Posted By ewnc2000
Re: Customers should have more information from Avid

After seeing what happened when I typed in digidesign.com the other day, I think that was the final straw for me. I am switching to Cubase 5.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 11-17-2009, 06:17 PM
Replies: 37
Views: 13,270
Posted By ewnc2000
Re: Windows 7 released today. Experiences with PT8?

To: fridrikur
I have Windows 7 Ultimate up and running. Installed PT 8.0.1cs1 using the new M-audio ProfireLightbridge drivers for Windows 7 x64 that M-Audio released yesterday. You are right. PT...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 11-16-2009, 08:30 AM
Replies: 37
Views: 13,270
Posted By ewnc2000
Re: Windows 7 released today. Experiences with PT8?

To Fridrikur,
Hi. Can you tell me which specific version of PT M-Powered 8.0.1 you were able to get running on Windows 7 x64? Was it M-Powered 8.0.1 Win XP or are you using M-Powered 8.0.1 Vista...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 11-16-2009, 08:26 AM
Replies: 37
Views: 13,270
Posted By ewnc2000
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 11-15-2009, 08:00 PM
Replies: 2
Views: 4,119
Posted By ewnc2000
Pro Tools 8 on Windows XP 64 Bit

Can someone help me? I just installed PT 8 M-powered on Windows XP 64 Bit. PT 8 installed fine but when I try to launch PT I get the error message "Unable To Locate M-audio hardware". I am using...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 11-15-2009, 07:56 PM
Replies: 6
Views: 18,213
Posted By ewnc2000
Re: Solution: "Unable to locate M-Audio Hardware..." Pro-Tools 8.0 M-Powered on 64 bi

Can someone help me? I just installed PT 8 M-powered on Windows XP 64 Bit. PT 8 installed fine but when I try to launch PT I get the same error message "Unable To Locate m-audio hardware". I am...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-15-2009, 02:48 PM
Replies: 224
Views: 34,088
Posted By ewnc2000
Re: LE Plugin Delay Compensation (Monthly Request Pt. 3)

Folks, I appreciate the effort here and I totally agree with this request. No offense, but you are all dreaming if you think Digi will ever put delaycomp in LE or M-powered products. They believe...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-26-2008, 11:26 AM
Replies: 454
Views: 110,221
Posted By ewnc2000
The Real on PT8 and LAA

All,
I installed PT8 M-Powered today and verfied that it is Large Address Aware, and unlike PT7, you do not need to try to patch the exe. Of course you do have to use the 3GB switch in your...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-22-2008, 05:39 PM
Replies: 454
Views: 110,221
Posted By ewnc2000
msg for BBBlue - Re: I Got Pro Tools 7.3 to recognize 2.7GB of memory- Here's how

So what version of PT8 did you test this with - LE or M-Powered? Also, what OS are you running? And how high of RAM usage were you able to acheive when monitoring it in Task Manager (assuming you...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-22-2008, 12:21 PM
Replies: 454
Views: 110,221
Posted By ewnc2000
Re: I Got Pro Tools 7.3 to recognize 2.7GB of memory- Here's how

Hi all,
I am seeing a lot of chatter back and forth about LAA for PT8 LE and PT8 M-powered on Windows XP. I contacted Digidesign Tech support and they told me that PT8 was NOT LAA. There is also a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-22-2008, 12:15 PM
Replies: 454
Views: 110,221
Posted By ewnc2000
Msg for Guitardom - Re: I Got Pro Tools 7.3 to recognize 2.7GB of memory- Here's how

Hi,
I contacted digidesign tech support and they are saying that PT8 LE and M-Powered is NOT Large Address Aware. Did you actually try this? Were you able to load Plug-in and Samples in PT8 while...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-21-2008, 01:03 PM
Replies: 454
Views: 110,221
Posted By ewnc2000
Re: I Got Pro Tools 7.3 to recognize 2.7GB of memory- Here's how

Does anyone know if PT 8 LE / M-Powered is Large Address Aware? And if not, does anyone know if appling the 3GB switch to the PT8 exe works like it does for the PT7 exe?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-21-2008, 11:34 AM
Replies: 25
Views: 8,690
Posted By ewnc2000
Question for Shan

Hey Shan,
When you say that PT 7 can only access 2.7GB of RAM via the 3GB Switch, you are referring to chaning the the PT.exe application header to make it Large Address Aware, right? I was...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-21-2008, 08:37 AM
Replies: 57
Views: 13,672
Posted By ewnc2000
Re: Pro Tools 8. What do you think?.

ProTools 8 sounds great to me, but I run Windows XP which only allows ProTools 7.4 to use 1.5gb of RAM- which causes a problem when loading BFD drums. A few months ago I discovered through this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-21-2008, 08:01 AM
Replies: 454
Views: 110,221
Posted By ewnc2000
Re: I Got Pro Tools 7.3 to recognize 2.7GB of memory- Here's how

Does anyone know if this will work on ProTools 8 ? I was able to make this work for ProTools 7.4 a while back when I discovered this thread?
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com