Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Bob Legs
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-24-2006, 05:26 PM
Replies: 1,589
Views: 61,848
Posted By Bob Legs
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

wow.. imagine what the ketsfields are going to pull ...
thats only 3 d-verbs less than the initial quadzilla..
I'd like to see how these things go over long sessions.. has anyone really put it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-20-2006, 09:32 PM
Replies: 1,589
Views: 61,848
Posted By Bob Legs
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

bump//

how you guys going ?

more d-verb tests please !!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-08-2006, 11:30 PM
Replies: 1,589
Views: 61,848
Posted By Bob Legs
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

nice one!
keen to hear how it all goes.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-08-2006, 05:29 PM
Replies: 1,589
Views: 61,848
Posted By Bob Legs
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

gonna go down the core duo road also.. almost identical config doogz
been given advice to hang and wait for a mobo which supports 1066 ram...
dont know how long it will take though...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com