Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 35
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MLaudio
Forum: Pro Tools 2020 10-18-2020, 12:41 PM
Replies: 11
Views: 385
Posted By MLaudio
Re: USB keyboard doesn't work w/ PT2020

Trashing prefs and or creating a new session and importing the data is the only thing that works for me when it randomly cuts out. I have the same issue with all 3 USB midi controllers i have. I...
Forum: Pro Tools 2020 10-16-2020, 08:36 AM
Replies: 11
Views: 385
Posted By MLaudio
Re: USB keyboard doesn't work w/ PT2020

Everything is setup correctly in PT (Midi -> input devices). I have zero issues with my controller in Logic and Reason which i also use regularly. The controller always works in these DAWs. Only...
Forum: Pro Tools 2020 10-16-2020, 08:06 AM
Replies: 11
Views: 385
Posted By MLaudio
Re: USB keyboard doesn't work w/ PT2020

Im on a mac.. Not sure this is possible?
Forum: Pro Tools 2020 10-15-2020, 03:30 PM
Replies: 11
Views: 385
Posted By MLaudio
Re: USB keyboard doesn't work w/ PT2020

The above post doesn't work for me. Honestly, USB keyboards in Pro Tools for at least me have a mind of their own. They will just randomly stop working. The only thing that works for me is to...
Forum: Pro Tools 2020 09-09-2020, 07:36 AM
Replies: 3
Views: 320
Posted By MLaudio
Re: Shortcut to disable all plug-in automation from plugins?

That is great man! I knew about that hot key for enabling and disabling single parameters but never tried it on the 2 little boxes. That will definitely help with saving some time. I really...
Forum: Pro Tools 2020 09-08-2020, 04:36 PM
Replies: 3
Views: 320
Posted By MLaudio
Shortcut to disable all plug-in automation from plugins?

I was wondering if there is away to do this on all plug-ins in a session quickly? I use to leave "plugin controls default to auto enable" always checked (despite not using a lot of automation) and...
Forum: Pro Tools 2020 08-28-2020, 12:45 PM
Replies: 3
Views: 311
Posted By MLaudio
Re: Quick way to identify what track / plugin a send is going to??

This is great and ironically i just discovered it after messing around a bit. If they were to take it one step further and highlight the insert (in a color) that was using the intended bus that...
Forum: Pro Tools 2020 08-27-2020, 05:50 PM
Replies: 3
Views: 311
Posted By MLaudio
Quick way to identify what track / plugin a send is going to??

Does it exist? Generally this isn't an issue, but occasionally ill have a huge session with tons of sends. Half of which are going to side chains. Sometimes there is a send going to one specific...
Forum: Pro Tools 2020 08-24-2020, 10:59 AM
Replies: 27
Views: 1,840
Posted By MLaudio
Re: Pro Tools 2020.5 won't launch on Mac mini

I know its work, but maybe partition your drive and try installing Mojave (or even a fresh install of Catalina) with Pro Tools on it just to see if you can get past the launch on the partition.
Forum: Pro Tools 2020 08-24-2020, 10:15 AM
Replies: 27
Views: 1,840
Posted By MLaudio
Re: Pro Tools 2020.5 won't launch on Mac mini

I have the exact same computer and was having issues with Catalina and my Audient id14. Lots of 6101 errors (with no load) and if i remember correctly i ran into that same issue as you at one point...
Forum: macOS 08-16-2020, 03:16 PM
Replies: 1
Views: 901
Posted By MLaudio
When can we expect full video support for Catalina?

Recently got a new Mac Mini and am now working with Catalina (Sierra previously). So far Sierra has been a much better experience with PT12. It seems its been quite a while that Avid has been...
Forum: Post - Surround - Video 08-07-2020, 03:36 PM
Replies: 7
Views: 566
Posted By MLaudio
Re: PT 2020.5 playback lag with video

Let us know what they say!
Forum: Post - Surround - Video 08-07-2020, 12:27 PM
Replies: 7
Views: 566
Posted By MLaudio
Re: PT 2020.5 playback lag with video

Exactly what im doing, 19.6 works great for me. It seems that after this the video engine was changed to accommodate more aspect ratios and FPS.
Forum: Post - Surround - Video 08-07-2020, 11:54 AM
Replies: 7
Views: 566
Posted By MLaudio
Re: PT 2020.5 playback lag with video

Bummer is right, im just suprised that in this current state of Pro Tools, video playback is still an issue.
Forum: Post - Surround - Video 08-07-2020, 11:07 AM
Replies: 7
Views: 566
Posted By MLaudio
Re: PT 2020.5 playback lag with video

I recently upgraded to 2020.5 as well w/ Mojave and have had video issues that i didnt have in 12.6. Specifically, videos in 720. There seems to be some bugs around that. Not sure if its related,...
Forum: Post - Surround - Video 08-04-2020, 10:15 AM
Replies: 3
Views: 677
Posted By MLaudio
Re: 60fps playback issue

you are correct, 1080 now works fine for me.. heck i went to 719 from 720 and that worked fine as well.. So its definitely a bug with "720"
Forum: Post - Surround - Video 08-03-2020, 10:44 PM
Replies: 3
Views: 677
Posted By MLaudio
Re: 60fps playback issue

ive been having the exact same issue with 720.. going to try your fix now.
Forum: Pro Tools 2019 08-03-2020, 06:10 PM
Replies: 13
Views: 1,275
Posted By MLaudio
Re: Did the smart tool change after 12?

Interesting.. so what that describes is that it was performing "wrong" under 12.6, 12.7 and 12.7.1. Im just so use to that, that this new behavior is messing me up haha. Let me know what you find,...
Forum: Pro Tools 2019 08-03-2020, 05:08 PM
Replies: 13
Views: 1,275
Posted By MLaudio
Re: Did the smart tool change after 12?

Version 12.6 is what i was using, but i have 2 other work machines that were on 12.7 and 12.7.1. All perform the same under 12. The real time fade manipulation i dont think is related. If i hover...
Forum: Pro Tools 2019 08-03-2020, 04:23 PM
Replies: 13
Views: 1,275
Posted By MLaudio
Re: Did the smart tool change after 12?

With it unchecked it functions differently than it did in 12, hence my post.
Forum: Pro Tools 2019 08-03-2020, 03:47 PM
Replies: 13
Views: 1,275
Posted By MLaudio
Re: Did the smart tool change after 12?

I appreciate the reply Darryl. There is a setting in preferences that requires you to use a key command to engage the fade tool while using the smart tool. This is kind of a work around, but you do...
Forum: Pro Tools 2019 08-03-2020, 02:58 PM
Replies: 13
Views: 1,275
Posted By MLaudio
Re: Did the smart tool change after 12?

Here you can see the difference.. PT 2019.6 is pictured first.

https://i.ibb.co/wrxTjCH/PT19-6.jpg (https://ibb.co/wrxTjCH)

https://i.ibb.co/T4B6NWZ/PT12.jpg (https://ibb.co/T4B6NWZ)
Forum: Pro Tools 2019 08-03-2020, 02:46 PM
Replies: 13
Views: 1,275
Posted By MLaudio
Re: Did the smart tool change after 12?

I appreciate the reply, but I am not using Pro Tools ultimate.
Forum: Pro Tools 2019 08-03-2020, 01:27 PM
Replies: 13
Views: 1,275
Posted By MLaudio
Did the smart tool change after 12?

I recently upgraded from PT12 to 19.6 (and above) and have noticed now that when using the smart tool on a region that has fades, it no longer defaults fully to the trim tool when at the start and...
Forum: Pro Tools 2020 06-05-2020, 11:02 AM
Replies: 5
Views: 772
Posted By MLaudio
Re: Can't export same as source video

Sample rate is good / correct when bouncing? that can have an effect on the quality if off.
Showing results 1 to 25 of 35

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com