Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: icamusic
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-30-2019, 07:33 AM
Replies: 0
Views: 40,335
Posted By icamusic
Mbox 3rd generation compatibility with mac OS?

Hello,
I have Mbox 3rd generation Package 1.0.18 (it is written on the windows of Mbox/about). I want to upgrade the OS of my mac book Pro (currently 10.8.5) to 10.13.3 , But I don't have clear...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-23-2017, 12:44 AM
Replies: 9
Views: 9,620
Posted By icamusic
Re: /Library/Startupitems/Digidesign Mbox 2 has not been started

I have experienced the same problem of ""/Library/Startupitems/Digidesign have the proper security settings."
But Mbox works , only sometimes I have to restart the Mac 10.8.5 because audio doesn't...
Forum: AAX Plug-ins 10-01-2017, 11:58 PM
Replies: 9
Views: 3,733
Posted By icamusic
Re: trim plugin ? clip gain?

Hello ,
I confirm I have "pro tools express 10.3.4". So no clip gain.
BUT STRANGE is that PT express haven't TRIM plug in either
I checked also in digidesign/plug-ins folder , but nothing....
Forum: AAX Plug-ins 09-29-2017, 09:21 AM
Replies: 9
Views: 3,733
Posted By icamusic
Re: trim plugin ? clip gain?

useful suggestion., I will look.
Thank you
Icamusic
Forum: AAX Plug-ins 09-28-2017, 08:37 AM
Replies: 9
Views: 3,733
Posted By icamusic
trim plugin ? clip gain?

Hello everybody,
2 simple questions which probably the wonderful Avid community :-) can easily answer.
1) does the pro tools express 10.3.4 have the "CLIP GAIN" ?
2) I need the TRIM plugins where...
Forum: macOS 08-09-2017, 12:36 AM
Replies: 2
Views: 1,510
Posted By icamusic
Re: reinstall pro tols express in mac os 10.8.5

Hello. it was fresh install of Osx 10.8.5. Anyways, I re-installed the Mbox drivers and then connected the audio interface and I checked that worked again. Then, I re-install also Pro tools (I log...
Forum: macOS 08-06-2017, 12:15 PM
Replies: 2
Views: 1,510
Posted By icamusic
reinstall pro tols express in mac os 10.8.5

hello, I'm victim too of the mac os sierra 10.12.6 . I just did the update for a mistake discovering afterwords that my pro tolls express 10.3.4 doesn't work anymore and also the avid M-box3.
...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com