Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   VENUE Live Sound Systems (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=25)
-   -   TC VSS3 won't install after console upgrade (http://duc.avid.com/showthread.php?t=326710)

deannorman 08-14-2012 07:15 AM

TC VSS3 won't install after console upgrade
 
Hey guys,
So as it states in the title, I just installed version 3 software on my Profile and now my TC VSS3 will not install correctly. I've uninstalled/re-installed several times. I tried to install the ProTools XP version via the desktop. No love. I did notice that what was previously installed was VSS3 1.2.3. All that is available at TC is version 1.2.4. I don't know if this is the problem but it's worth a try. So, if anyone happens to have the TC VSS3 1.2.3 venue installer, please send me a copy at deannorman@comcast.net

Thanks,
Dean Norman
FOH Travis Tritt

Mystere1 08-24-2012 02:49 PM

Hi Dean. Did you get this resolved? I'm upgrading to v3 next week and I've got a LOT of vss3 instances on my show.

I think I'm using v1.1.6, wasn't able to get any other version to instantiate.


Sent from my iPhone using Tapatalk


All times are GMT -7. The time now is 03:07 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com