Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   protools will open sometimes (http://duc.avid.com/showthread.php?t=388384)

kingDC 01-25-2017 08:28 AM

protools will open sometimes
 
r6025 pure virtual function call

protools will only open sometimes and when i close out the next time i go in i get a error

albee1952 01-26-2017 02:19 PM

Re: protools will open sometimes
 
Help Us Help You click this link near the top of the page.


All times are GMT -7. The time now is 07:48 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com