Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 11 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Issue dragging from workspace - PT11 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=341100)

TheNose14 07-01-2013 02:07 PM

Issue dragging from workspace - PT11
 
Hey y'all

I'm running into a workspace issue on windows. Every time I drag from workspace into my session pro tools locks up (gives the not responding text on the window.) If I let it sit for a while (at least 20 minutes :confused:) it will work itself out.

What's the deal? Anyone else running into this?

zedhed 07-01-2013 05:57 PM

Re: Issue dragging from workspace - PT11
 
How many drives are you using?....please don't say one.

PaulV 07-02-2013 11:58 PM

Re: Issue dragging from workspace - PT11
 
Hi Nose, just to clarify, are you Windows? I'm going to suspect Windows since you're talking about the 'not responding text'.

Do you have any CD's / DVD's in your drive? If so, can you try ejecting them?

Also, do you have PT 10 installed at the same time?

gibsy 12-17-2013 01:07 AM

Re: Issue dragging from workspace - PT11
 
Yes i am having the same issue and yes windows 7 PT11. ???

gibsy 12-17-2013 01:10 AM

Re: Issue dragging from workspace - PT11
 
Quote:

Originally Posted by TheNose14 (Post 2057249)
Hey y'all

I'm running into a workspace issue on windows. Every time I drag from workspace into my session pro tools locks up (gives the not responding text on the window.) If I let it sit for a while (at least 20 minutes :confused:) it will work itself out.

What's the deal? Anyone else running into this?

Hi there did you solve your problem because have exactly the same issue. Any ideas??


All times are GMT -7. The time now is 12:52 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com