Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | First Discussion (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Offline working: Can't create from template when no network connection (http://duc.avid.com/showthread.php?t=370744)

therobyouknow 08-12-2015 07:24 AM

Offline working: Can't create from template when no network connection
 
Is it possible to run Pro Tools First offline i.e. when you have no network connection?

I was trying to use it while on the train home yesterday (with no network connection).

I ran Pro Tools First and was presented with a list of templates to create from: e.g. Drum And Bass etc. But the create button was grayed (greyed) out.

Benoni 08-12-2015 08:40 AM

Re: Offline working: Can't create from template when no network connection
 
You should be able to run PT|First offline

http://avid.force.com/pkb/articles/f...ls-First-FAQ#7


All times are GMT -7. The time now is 10:05 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com