Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   RTAS & TDM Plug-ins (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=111)
-   -   Air Vintage Filter in 7.4? Possible (http://duc.avid.com/showthread.php?t=336178)

postman56 03-22-2013 11:51 AM

Air Vintage Filter in 7.4? Possible
 
Is there anyone able to run Digidesign AIR Vintage Filter
in Protools 7.4? I like the EQ effects I'm hearing,and just thought I'd ask anyone if
was possible to get them to work in the older PT and if so,what version works?
Much Appreciated

http://duc.avid.com/images/misc/progress.gif http://duc.avid.com/images/buttons/edit.gif

Craig F 03-22-2013 01:39 PM

Re: Air Vintage Filter in 7.4? Possible
 
it came in with 8 so it might work in 7.4 but the installer(s) are part of the base package


All times are GMT -7. The time now is 06:06 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com