Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Pro Tools Not Loading New Plugins (http://duc.avid.com/showthread.php?t=265116)

SteveWitt 01-24-2010 12:30 PM

Pro Tools Not Loading New Plugins
 
I have been working on a session created about a month ago, and I installed the Massey Plugin demos to ensure compatibility with my system, and they will not appear in this session. They will load fine in new sessions, and they will appear in other older sessions, but after reloading, restarting, trashing prefs and yelling at it, I am having no success with this one important session. Is there some sort of manual way to scan for plugs that I have overlooked?

Thanks

The Dougfather 01-24-2010 01:44 PM

Re: Pro Tools Not Loading New Plugins
 
You don't give us a lot to work with here, no system, session sample rate, plugin or pro tools info. you should really read the help us help you sticky at the top of the forum.

At a guess, most massey plugins are mono, so in a stereo track you will need to look under multi-mono. Also massey plugs support 44.1 and 48k sessions, again they won't show on 96k sessions.

SteveWitt 01-24-2010 02:03 PM

Re: Pro Tools Not Loading New Plugins
 
Thanks very much and sorry for not paying attention.
I'm running 8.0.1 LE on a Macbook Pro 2.4/4GB, 44.1.

You've partially solved my dilemma in that I was looking at stereo tracks, which is what this session is mostly made of. I checked on the mono tracks and the plugins were present.
Puzzling, however, is that the plugins don't appear under multimono in the stereo tracks. Is there any obvious reason why this would be?


All times are GMT -7. The time now is 06:22 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com