Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | Dock (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Please tell me we can assign Q to soft knobs (http://duc.avid.com/showthread.php?t=391957)

Moviesound 06-26-2017 02:22 PM

Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
By default on the channel strip and eq3 to change the Q we have to touch the tiny SEL button on the iPad. Surely there is a way to make pressing down on the soft knobs switch between Q and freq? Surely?!? How often does one need to reset the parameter to the default setting?!

Once again....it seems quicker with the mouse, because of bad design. Please tell me I'm wrong

Anthony_Anz 06-29-2017 07:08 PM

Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
Quote:

Originally Posted by Moviesound (Post 2437166)
By default on the channel strip and eq3 to change the Q we have to touch the tiny SEL button on the iPad. Surely there is a way to make pressing down on the soft knobs switch between Q and freq? Surely?!? How often does one need to reset the parameter to the default setting?!

Once again....it seems quicker with the mouse, because of bad design. Please tell me I'm wrong

Unfortunately there is no way to set the Q by pressing the knob. I agree it would be better use of the knob.

Injured_Ear 07-17-2017 12:54 PM

Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
Shift/knob press?


Sent from my iPhone using Tapatalk

MrDibS 07-12-2018 03:16 PM

Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
Any movement on this? Having the knob button trash the parameter back to default is like putting a land mine in every knob.

Mapping encoder button to SEL switch would be a MUCH better and SAFER use of the knob.

Is this anywhere on the roadmap?

Moviesound 07-26-2018 12:50 AM

Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
Over a year since this request, but still no update. Is this going to happen?

originalscottyg 07-26-2018 08:44 AM

Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
+1

Moviesound 07-31-2018 02:35 AM

Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
Eddie, why are we not getting anywhere with the Dock? After 4 years we still don't have basic functions like being able to control sends with the fader!

Moviesound 05-10-2019 02:30 AM

Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
Eddie am I missing something or after a year of waiting can we still not assign Q to the button press on a pot??

Jamie Mac 05-10-2019 02:50 AM

Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
+1

it makes EQing properly on the dock impossible.

MrDibS 06-11-2019 02:56 PM

Re: Please tell me we can assign Q to soft knobs
 
+1


All times are GMT -7. The time now is 04:58 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com