Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Anyone Had This Automation Problem? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=194386)

tomhartman 04-06-2007 12:24 AM

Anyone Had This Automation Problem?
 
I keep running into the problem of PT having a mind of it's own when it comes to writing level automation.

I'll be in touch, or latch mode for instance, and if a pass has already been made, I'll go to update something and grab the fader, either onscreen with the mouse or with a Command 8 fader and I pull the fader down, for instance, and PT ignores me and the fader onscreen shoots right back to the level already written. I finally end up having to go in the Edit window and draw it myself.

I'm in 7.3.1 cs2. 10.4.8

Anyone?

Thanks
Tom H

jimlongo 04-06-2007 08:54 AM

Re: Anyone Had This Automation Problem?
 
I've experienced unexpected results when in Latch or Touch/Latch mode and the mixing preferences are set to "Allow Latch Prime on Stop" - because you press play and it takes the level or pan position of where it's parked and writes that to the following played section.

http://duc.digidesign.com/showflat.p...part=1#1136165

hth, jim


All times are GMT -7. The time now is 07:09 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com