Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 2019 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Command to scroll a selected track to the top? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=405057)

Zak7 06-03-2019 03:52 PM

Command to scroll a selected track to the top?
 
is there any Command to scroll a selected track to the top of the screen?
in the Edit Window

thanks

BScout 06-03-2019 04:21 PM

Re: Command to scroll a selected track to the top?
 
Not that I can think of. But I'd use the Tracks sidebar to drag the track to the top. Much faster than doing it the main edit window.

When I'm reorganizing things, the Tracks side panel is always the easiest (plus you can read full track names)

Macsearcher 06-03-2019 04:44 PM

Re: Command to scroll a selected track to the top?
 
CTRL+SHIFT and click on track name.

BScout 06-03-2019 05:37 PM

Re: Command to scroll a selected track to the top?
 
Sorry, misunderstood question as moving the track to the top.
Scrolling to the top is what Macsearcher said (which is also the command for a surface controller to put that track at the right of your faders.)

If your edit window is not full of tracks, then it may not scroll to the top if the track is already visible.


All times are GMT -7. The time now is 09:14 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com