Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=94)
-   -   HD native thunderbolt through Echo Express SE Thunderbolt Chassis (http://duc.avid.com/showthread.php?t=346611)

hkj1 11-04-2013 01:06 PM

HD native thunderbolt through Echo Express SE Thunderbolt Chassis
 
hello,
Here is my question:
I have a PT HD native connect in thunderbolt in a macmini, and it runs perfectly!
But the problem with the mac mini is that i can't connect more than 1 screen because of the HD interface plugged to the thunderbolt port.
So, do you think if i connect an "Echo Express SE Thunderbolt Expansion Chassis" with an pcie video card like "BMD intensity" in for a video screen and finally ended with the avid hd native, work???

thx a lot and scuse me for my bad english. :)

Jul.

mattrixx 11-06-2013 05:49 PM

Re: HD native thunderbolt through Echo Express SE Thunderbolt Chassis
 
No reason why it shouldn't. ** I'm assuming you want the BMD Intensity to drive a display for 'Video out' in ProTools, not to extend your desktop.


All times are GMT -7. The time now is 09:10 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com