Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 2019 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=158)
-   -   2019 ultimate and heat (http://duc.avid.com/showthread.php?t=404431)

mixer 05-09-2019 08:59 AM

2019 ultimate and heat
 
Heat is no longer showing up in 2019 ultimate It no longer seems to be supported.. bummer

Sayt0n 05-09-2019 09:07 AM

Re: 2019 ultimate and heat
 
Quote:

Originally Posted by mixer (Post 2524462)
Heat is no longer showing up in 2019 ultimate It no longer seems to be supported.. bummer

I will have to check this when I install this update later on tonight. This would be another dumb move on their part though if this is the case. What about people who spent money to buy a license a couple months ago at the full list price!? They basically rendered that license useless and another waste of an investment in AVID.

Can anyone else confirm this!?! Could it be it just did a bad install?!

jeffro 05-09-2019 09:10 AM

Re: 2019 ultimate and heat
 
1 Attachment(s)
Working here. Can you verify that the HEAT license is on the same iLok as your Pro Tools Ultimate bundle? If it's there, try deactivating then activating it again.

Meads 05-09-2019 09:17 AM

Re: 2019 ultimate and heat
 
Quote:

Originally Posted by jeffro (Post 2524468)
Working here. Can you verify that the HEAT license is on the same iLok as your Pro Tools Ultimate bundle? If it's there, try deactivating then activating it again.

Can confirm.

https://i.imgur.com/NLOBzGm.png

BScout 05-09-2019 09:43 AM

Re: 2019 ultimate and heat
 
HEAT is working here. Same as always with 2019.5

Southsidemusic 05-09-2019 10:47 AM

Re: 2019 ultimate and heat
 
Quote:

Originally Posted by BScout (Post 2524475)
HEAT is working here. Same as always with 2019.5

Same

ericsvizeny 05-09-2019 11:03 AM

Re: 2019 ultimate and heat
 
Quote:

Originally Posted by jeffro (Post 2524468)
Working here. Can you verify that the HEAT license is on the same iLok as your Pro Tools Ultimate bundle? If it's there, try deactivating then activating it again.

Just tried this.. Still no heat showing up.

TrentWilliams 05-09-2019 12:11 PM

Re: 2019 ultimate and heat
 
Quote:

Originally Posted by BScout (Post 2524475)
HEAT is working here. Same as always with 2019.5

Same

Kyle Splittgerber 05-09-2019 02:51 PM

Re: 2019 ultimate and heat
 
For those of you seeing the issue...

Will you download latest iLok License Manager, relaunch Pro Tools, and check?

https://www.ilok.com/

ericsvizeny 05-09-2019 03:11 PM

Re: 2019 ultimate and heat
 
1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kyle Splittgerber (Post 2524610)
For those of you seeing the issue...

Will you download latest iLok License Manager, relaunch Pro Tools, and check?

https://www.ilok.com/

Just tried this. No luck.

If it helps any I did the update through "Avid Link". As opposed to downloading from the Avid website. Maybe wouldn't hurt trying to re-install?

Also, getting this message when opening a session with heat on it:


All times are GMT -7. The time now is 05:06 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com