Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   System 5 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Slate TB Mic System 5 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=405087)

MarcOFB 06-05-2019 01:01 AM

Slate TB Mic System 5
 
Im using digital monitoring, and from what i read in the manual, i could use a TB mic by pluggin it into whatever preamp, and patching the signal into the Slate_TB in patchnet. Is it possible to route that tb signal to the A/B/C/D Monitor outs?


Sent from my iPhone using Tapatalk

qtvaudio 06-20-2019 03:44 AM

Re: Slate TB Mic System 5
 
To follow on from our chat from earlier, I tested this and found that it sums the TB mics with an oscilator tone. If that can be disabled then it could be a solution but I haven't worked out how.


All times are GMT -7. The time now is 01:23 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com