Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Eleven Rack (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Re-Amping with PT9 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=301595)

Platereverb 05-25-2011 02:57 PM

Re-Amping with PT9
 
I'm using ER now with PT9 after having previously used it successfully with PT8. I'm having a very difficult time figuring out how to set up the I/O for Re-Amping. I've looked for info but can't find anything and can't figure it out. Any help would be extremely appreciated. With thanks, in advance.

Benoni 05-25-2011 04:33 PM

Re: Re-Amping with PT9
 
Should be the same as in PT8, I didnt notice a change anyway.

You probably just need to default your I/O. For me, when I choose 'Eleven Rack' as the I/O, it is completely wrong. Just default the I/O in Setup.

Platereverb 05-28-2011 05:53 AM

Re: Re-Amping with PT9
 
Problem solved! Many thanks.


All times are GMT -7. The time now is 08:55 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com