Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   What are the most common problems with Digi 001? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=59317)

geetarbill 05-21-2001 11:21 AM

What are the most common problems with Digi 001?
 
Here is my setup:
Intel PIII ,933MHz
256 Mb ram
Windows Me
SBLive Value sound card
Intel 810e chipset
American Megatrends BIOS
20 Gb internal hard drive

Will I have any problems with Digi 001 rig?

thanks in advance,
geetarbill

electrobank 05-21-2001 12:12 PM

Re: What are the most common problems with Digi 001?
 
In theory it looks like it will work....
but they said that about Communism too. http://duc.digidesign.com/ubb/images/icons/cool.gif

electrobank 05-21-2001 12:21 PM

Re: What are the most common problems with Digi 001?
 
MOBO and CPU specs seem fine. Are you overclocked? 7200RPM Drive? DMA Enabled?
Off the subject:
I use an Sb Live in conjunction with my DIGI and it work like a dream.
I assume you will route the output of your SBLive into DIGI channels 3 and 4? I would suggest buying Higher quality shielded cables as the SB can generate a lot of noise. Same thing applies if you wish to connect a set of outputs from the Digi I/O box back into your SB card.

Soundboy99 05-21-2001 12:23 PM

Re: What are the most common problems with Digi 001?
 
If you can afford it, get a secon Hard drive where you will store all your working files that are not system related (protools session files, audio files ...)



------------------
Rock Da Sound!


All times are GMT -7. The time now is 03:22 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com