Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Windows (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=93)
-   -   The shortcut "ALT K" does not work when the system is in play (http://duc.avid.com/showthread.php?t=406707)

deibisantafe 10-12-2019 04:40 PM

The shortcut "ALT K" does not work when the system is in play
 
Goodnight everyone.
I have relatively recently a Protools HD 10 (official of course) running on an HP XW8400 PC, with two PCI-X cards, one HD Core and one HD Accel, as well as two 192 i / o, one analog and one digital .
Everything works without problems except one issue: track monitoring.
I have been with a Digi 003 for years, and the ALT K shortcut has always worked to alternate between incoming signal and signal recorded on the track, whether it is stop or play. All right. Well, for some reason I don't know about the system I have now. ALT K doesn't work once the system is in play. The green light of the "I" icon turns on and off if I press ALT K, but the monitoring status does not change, the one that was selected is kept before pressing play.
Any ideas? I'm lost
A million thanks

BScout 10-12-2019 06:18 PM

Re: The shortcut "ALT K" does not work when the system is in play
 
I think you are using a deprecated shortcut. It's Shift+I. Works fine here but I'm not on 10HD. If this doesn't work, you might want to post in one of the Legacy Products forums (TDM or Pro Tools 10)

jeam25 10-12-2019 07:05 PM

Re: The shortcut "ALT K" does not work when the system is in play
 
Quote:

Originally Posted by BScout (Post 2541099)
I think you are using a deprecated shortcut. It's Shift+I. Works fine here but I'm not on 10HD. If this doesn't work, you might want to post in one of the Legacy Products forums (TDM or Pro Tools 10)

Hi Shift+I activates input monitoring while playback and Atl+K activates input monitoring while recording. Testing here right now and still working as is.


All times are GMT -7. The time now is 05:46 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com