Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 2018 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=157)
-   -   PT 12.5.2 on Macmini7,1 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=406876)

Stiwdio Bos 10-23-2019 05:16 AM

PT 12.5.2 on Macmini7,1
 
Hi All..
Despite several attempts at getting the "Low Latency" to work, I've failed.
I've tried all the tweaks, such as the H/W Buffer Size, routing record tracks directly to physical outs.., no busses etc.
Getting this to work would make my job of recording audio books hugely simpler.
It's always worked on other systems that I've used.
Can anyone help out please?
Thanks.

musicman691 10-24-2019 04:05 AM

Re: PT 12.5.2 on Macmini7,1
 
What OSX are you running? What's your system drive? You have most everything else about your system in your profile except for those nuggets.

And you may want to delete your system serial number and UUID entries from the profile.

JFreak 10-24-2019 04:18 AM

Re: PT 12.5.2 on Macmini7,1
 
7,1 comes preinstalled with 10.10 and 12.5 is supported from Yosemite 'till ElCrap. If the OP has updated to Sierra or newer, PT needs to be upgraded.

albee1952 10-26-2019 03:10 PM

Re: PT 12.5.2 on Macmini7,1
 
For me, LLM has been broken in enough versions that I gave up on it years ago. Any modern computer should have plenty of horsepower to run tracking sessions at the 64 buffer(and latency is nearly imperceptible as long as you avoid plugins that induce it). My tracking session(48 tracks, dozens of plugins and 32 "live" inputs) shows 7 samples of ADC. I have high-latency plugins configured, but they are all inactive while tracking. I also feed 6 stereo headphone mixes with sends to an ART HeadAMP Pro6.:o


All times are GMT -7. The time now is 07:30 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com