Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools Express on Windows (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=96)
-   -   Audi Q5 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=392802)

bblaqx 08-02-2017 04:45 AM

Audi Q5
 
Please can some one help me on how to install protocols 11 on window vista 7?

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk

albee1952 08-21-2017 07:52 PM

Re: Audi Q5
 
So many problems with this. Maybe its translation software...
#1-what does Audi Q5 have to do with Pro Tools?
#2-there is no such thing as Vista 7. Do you have Windows Vista, or Windows 7?
#3-have you tried searching youtube.com for some tutorials?
#4-do you have an audio interface(you need some way to get audio into and out from Pro Tools)?
#5-do you have an iLok(version 2 or 3) with a valid Pro Tools license on it?

When you run the installer, right-click on the Setup file and choose Run as Administrator


All times are GMT -7. The time now is 06:45 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com