Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 12 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=142)
-   -   Pro Tools Control for iPad question (http://duc.avid.com/showthread.php?t=378192)

SomeOtherGuy 02-25-2016 09:46 AM

Pro Tools Control for iPad question
 
Is there a way to get Pro Tools Control (iPad) to display more than just 2 rows of Soft Keys? As it is now, it just displays 2 rows at the bottom of the screen, and you have to scroll with up/down arrows to see more. That's very slow. Thanks.

stargazer 02-27-2016 07:02 AM

Re: Pro Tools Control for iPad question
 
Not a s far as I know.
Would like to see a page dedicated to rows of soft keys in a bigger size.


All times are GMT -7. The time now is 08:07 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com