Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools M-Powered (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Pro Tools not showing waveforms (in centre) (http://duc.avid.com/showthread.php?t=261152)

TheBeats 12-09-2009 10:15 AM

Pro Tools not showing waveforms (in centre)
 
My problem is that when I record (Mono) via the FastTrack Pro Tools displays the waveform off axis. As shown below

http://i45.tinypic.com/108bgg5.jpg

How can this be centred during recording like it is in Cubase and other softwares?

TOM@METRO 12-12-2009 10:22 PM

Re: Pro Tools not showing waveforms (in centre)
 
Go to View> Waveforms and uncheck Rectified.


All times are GMT -7. The time now is 02:33 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com