Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 10 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Pro Tools unable to reacquire the hardware (http://duc.avid.com/showthread.php?t=403429)

boombopbop 02-15-2019 01:16 PM

Pro Tools unable to reacquire the hardware
 
Digidesign hardware is either not installed or in use by another application" error when launching Pro Tools with a Digi 002. anyone solved this problem?
when I reboot I get the "Pro Tools hardware is either not installed or used by anther program"
no other programs are installed.

Macbook Pro 2010 10.6.8 - Pro Tools 10.3.10 with digi 002. I've eliminated the digi 002 as the problem. I have reinstalled the protools on a new hard drive and get the same results. I think it has to be a driver issue but have tried all the drivers. System worked fine for the past 2 years. Now it just started doing this... this is frustrating. I even went up to 10.7.5 with same results. Thanks in advance for the suggestions....

albee1952 02-18-2019 05:06 PM

Re: Pro Tools unable to reacquire the hardware
 
Exactly how did you eliminate the 002 as the problem? Are you aware of the "power harness" issue that hits almost all 002/002R boxes? Can you verify that the 002 works on another system? The latest 003 mixer driver should be the correct driver.:o

boombopbop 02-23-2019 12:13 PM

Re: Pro Tools unable to reacquire the hardware
 
I tried it with a digi 003 and same results...


All times are GMT -7. The time now is 06:35 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com