Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Bus system corrupt? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=332839)

Mark Ziebarth 01-04-2013 01:49 AM

Bus system corrupt?
 
Hi,
in the last months I had the following problem occasionally:
It seems like the busses don't transmit any audio. In my normal session setup I sum everything to a «Mix bus» (in my case it's bus 31-32) and use subgroups if the session is bigger.
If I route the output of a track directly to an output I can hear it but not in the bus system. The only thing that helps is to quit Pro Tools and restart.
Is there any other cure? I am using PT 9.05.
Anyone?


Best

Mark

peterle 01-04-2013 04:22 AM

Re: Bus system corrupt?
 
..repairing permissions and disk may help , i had similar symptoms
due to a damaged hd..

and of course delete preferences.

regards

JFreak 01-04-2013 11:48 PM

Re: Bus system corrupt?
 
As I recall, this is a known bug.

Easy solution would be to upgrade to PT10 but it costs money. Try some other PT9 version to see if the bug is not present. Or keep restarting PT -- or try another buss ;)

Mark Ziebarth 01-05-2013 05:00 AM

Re: Bus system corrupt?
 
Thanks Jfreak,
that should be the reason to install PT 10. I have a copy already.

Best

Mark

Mark Ziebarth 01-05-2013 05:01 AM

Re: Bus system corrupt?
 
Thanks Jfreak,
That should be the reason to install PT 10. I have a copy already.

Best

Mark


All times are GMT -7. The time now is 01:40 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com