Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Avid CoreAudio Manager: Not Connected (HW not found) (http://duc.avid.com/showthread.php?t=354257)

Protone 05-07-2014 02:14 AM

Avid CoreAudio Manager: Not Connected (HW not found)
 
Protools HD Native (PCI) + Avid hd I/O
Protools 11.1.2 + 10.3.8.
Mac Pro 5.1
OSX 10.8.5.


Since this morning Core audio manager has crashed when I first open any application that uses it. After that is opens without a crash but status is "Not Connected (HW not found). This has happened before, very rarely, but rebooting has always fixed it. Now it doesnīt!

I have tried these steps with no success:

- Rebooting mac (4-5 times)
- Trashing core audio prefs
- repairing permissions
- downloaded and installed 11.1.3.

Protools works just fine, so the hardware is not the problem. Itīs just Core audio manager that seems to be unable to find my hardware.

I work mainly with Logic Pro, so right now I am unable to work! Any help would be highly appreciated!

UPDATE: After rebooting I am able to manually open the coreaudio manager, and it says itīs connected. But even then if I open any client it crashes. And once it has crashed it canīt find HW no matter what. Frustrating! This problem appeared from nowhere, I havenīt installed anything in few days!

DetroitT 05-07-2014 05:02 AM

Re: Avid CoreAudio Manager: Not Connected (HW not found)
 
AMS Aggregate I&O or Avid HDn set as input output?

If Aggregate, check the clock source. I've seen this when Clock goes to built-in Mic input (OS issue)

jmainolfi 12-19-2014 01:37 PM

Re: Avid CoreAudio Manager: Not Connected (HW not found)
 
I am having quite a time trying to get my 192 i/o to be recognized by CoreAudio Manager and DigiTest. CoreAudio Manager shows not connected (HW in Use). Ran DigiTest and card passes. Slot info shows on Primary Peripheral Information "Firmware Missing!" I was hoping someone could tell me if I am missing something here. Thank you in advance.


All times are GMT -7. The time now is 06:47 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com