Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   VENUE Live Sound Systems (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=25)
-   -   SC48 (profile) Monitor setup (http://duc.avid.com/showthread.php?t=395839)

dicelegs88 12-21-2017 02:34 PM

SC48 (profile) Monitor setup
 
Hey guys, Im a newly trained engineer and have worked with analog consoles. Im going to work on the SC48 this weekend running monitors and the club I work at usually leaves the desk by monitor world.

When it comes to setting up the bands monitor mixes I am confused about hot to set it up. Would I still use available auxes on the output patchbay like on a normal analog console, or is there another way to set them up when patching?

So far I know when I set up my own wedge that where it will say stage 1 in monitors to just select left for a mono mix.

I looked at the manual but its hard for me to find the right answers when it comes to manuals, I need to actually do it to understand.

Sorry if my question isnt super clear but thats the best I can describe the situation.

Thanks and hope to hear some feedback.

RSendra 12-23-2017 02:26 AM

Re: SC48 (profile) Monitor setup
 
As easy as you say at first: patch monitors as aux outputs (Aux 1 output to drums, pe).
For your own mix y can use Monitor out L or R for cue and so on. Go to options screen to set up SOLO as post if are outputs, and PRE (or what ever y wish) at input ch.


All times are GMT -7. The time now is 06:56 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com