Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   General Discussion (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Is someone using M-Audio Keystation 49 MK3? Or other M-Audio keyboard? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=412656)

senghor 11-13-2020 04:36 AM

Is someone using M-Audio Keystation 49 MK3? Or other M-Audio keyboard?
 
Hi!

Is there someone using M-Audio Keystation 49 MK3 (a USB-powered midi keyboard) or other M-Audio keyboard?

I just bought this yesterday and I can't make it work in Pro Tools 2020. I have done exactly everything possible (midi setup, instrument track rec able...)

Please help me w/ this!

Thanks.

PatJo 11-13-2020 04:40 AM

Re: Is someone using M-Audio Keystation 49 MK3? Or other M-Audio keyboard?
 
I’ve got an M-Audio Code49 working with PTF 2019.6 on Windows 10


Sent from my iPhone using Tapatalk

senghor 11-13-2020 05:04 AM

Re: Is someone using M-Audio Keystation 49 MK3? Or other M-Audio keyboard?
 
Quote:

Originally Posted by PatJo (Post 2583320)
I’ve got an M-Audio Code49 working with PTF 2019.6 on Windows 10


Sent from my iPhone using Tapatalk


Great!

Was there something special You did do?

PatJo 11-13-2020 05:26 AM

Re: Is someone using M-Audio Keystation 49 MK3? Or other M-Audio keyboard?
 
1 Attachment(s)
Not that I can recall to be honest.

Here's a screen shot of my midi input devices...

senghor 11-13-2020 05:41 AM

Re: Is someone using M-Audio Keystation 49 MK3? Or other M-Audio keyboard?
 
Quote:

Originally Posted by PatJo (Post 2583330)
Not that I can recall to be honest.

Here's a screen shot of my midi input devices...


Ok! Thank you for your reply. I will try PT 2020.5.

philgrab 11-13-2020 08:08 AM

Re: Is someone using M-Audio Keystation 49 MK3? Or other M-Audio keyboard?
 
Using a Code61 in PT 2020.11 and the last 5 issues with no problems. Are you on a Mac or Windows? Mine is on Windows and if so, check that the keyboard driver is being recognized by the OS under the Devices section in the Control Panel. Also, you have to turn on the midi keyboard prior to launching Protools or the initial scan won't pick it up. At least in Windows. Then go to Preferences in Protools and make sure it's box is checked.

rossi68 11-13-2020 09:36 AM

Re: Is someone using M-Audio Keystation 49 MK3? Or other M-Audio keyboard?
 
Also check USB power management...


All times are GMT -7. The time now is 07:40 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com