Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Beat Detective Question (http://duc.avid.com/showthread.php?t=142937)

Dan M. 07-27-2005 07:22 AM

Beat Detective Question
 
I wanted to know how I can use Beat Detective to make a tempo and grid for a song I recorded that orginally had NO click or set tempo.The drummer stayed pretty on beat. How can I identify the beat? Thanks! I want to make it snap to a grid so I can remix it andput a drum loop to it.
Dan

Sevenlights 07-27-2005 10:37 AM

Re: Beat Detective Question
 
your probably going to run into problems even if the drummer is close to the grid, I would grid edit the drums, then add the loop in.
If you want to build a grid, tab to each Snare on the 2 and 4 hit and use command I to place a beat marker, you have to enter the bar and beat for every hit.


All times are GMT -7. The time now is 09:01 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com