Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Link Edit and Timeline Selection (http://duc.avid.com/showthread.php?t=143715)

logandrum 08-06-2005 12:11 AM

Link Edit and Timeline Selection
 
Hello, I just upgraded to Tiger and Pro Tools 6.9.2 and I have noticed that when I drop the selection line in the edit window and stop to hit play again, the cursor moves ahead of where I initially dropped it. I went to operations and checked Link edit and timeline selection, also went to preferences<operation "timeline follows insertion"...or something like that..checked the first box at the top left......still the cursor does not start where I dropped it. This is the first time this has happened to me in PT, is this a glich in the new version? or am I overlooking something? Any help would be great thanks Brett

Stig Eliassen 08-06-2005 07:16 AM

Re: Link Edit and Timeline Selection
 
Hi.

Sounds like you've got pre-roll turned on. There would then be a green pre-roll flag in the ruler prior to the insertion point or start selection.


All times are GMT -7. The time now is 12:32 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com