Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Protools, OMF, and Cubase (http://duc.avid.com/showthread.php?t=94132)

arelle 01-13-2004 11:49 PM

Protools, OMF, and Cubase
 
Okay, I have a question, I use Protools LE at my cousins for a lot of stuff we do, and also at school. But at home I don't have Protools but I use Cubase SX. I am able to export to OMF, and I was wondering, will ProTools import an OMF file? I don't have the manual here with me so I was wondering if anyone knows?

BenTerry 01-14-2004 10:44 AM

Re: Protools, OMF, and Cubase
 
I've never had to import an OMF file but did you just try importing it and see what happens? Also, You can download the Pro Tools manual from this site and see what it says.

nedd@nl 01-14-2004 03:50 PM

Re: Protools, OMF, and Cubase
 
Pro tools will easy import omf files. That's one of it's gratest tools, so go ahead.

Muxlow 01-25-2004 08:57 PM

Re: Protools, OMF, and Cubase
 
What all's preserved in an OMF file imported to PT?

What all's preserved in an OMF file exported from PT?

beardo 01-25-2004 09:00 PM

Re: Protools, OMF, and Cubase
 
Actually I think you need Digi Translator to import omf or omfi files. I've tried importing these from a digital performer session in order to maintain edits and it hasn't allowed me to.


All times are GMT -7. The time now is 12:56 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com