Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Report you PT8 exp. here (http://duc.avid.com/showthread.php?t=233727)

Wasaia 12-17-2008 08:34 AM

Report you PT8 exp. here
 
Hi,

just wondering how stable PT8 is running for the ones who already 'jumped'.

Feel free to tell us all about it, right here! ;)

Cheers,
Giorgo

Mason00 12-17-2008 09:29 AM

Re: Report you PT8 exp. here
 
The Boxed version will be delivered to the masses who pre ordered (sweetwater) on Thursday so you'll be getting tons and tons of impressions over the weekend.

The download folks should be giving impressions in the hours to come.

digiot 12-17-2008 10:29 AM

Re: Report you PT8 exp. here
 
Protools crashes when loading plug-ins!!!! No 3rd party plugs installed!!!
:mad:
All was working fine with 7.4.2.

Probably 10.5.6 bug (yes I did do the Combo update!)

MBP 2.33 OSX 10.5.6
Mbox

DigiTechSupt 12-17-2008 10:41 AM

Re: Report you PT8 exp. here
 
Quote:

Originally Posted by digiot (Post 1317130)
Protools crashes when loading plug-ins!!!! No 3rd party plugs installed!!!
:mad:
All was working fine with 7.4.2.

Probably 10.5.6 bug (yes I did do the Combo update!)

MBP 2.33 OSX 10.5.6
Mbox

Have you tried trashing preferences yet?

You're absolutely sure you have NO other plug-ins installed? Possibly you have some other Digi or BF plug-ins that aren't DigiRack plug-ins that may need to be updated?

Mason00 12-17-2008 10:42 AM

Re: Report you PT8 exp. here
 
Ouch :(

Premo 12-17-2008 10:54 AM

Re: Report you PT8 exp. here
 
Did you do a clean uninstall of 7.4.2 before installing 8.0?
It might be worth just doing a clean reinstall anyways to clear that issue up.
IF still not happening try launching from a new admin user account.
Maybe the 10.5.6 combo update hosed that user account in some way.

But I'm on 10.5.6 and its working here. But I kept a Super Duper disk image of 10.5.4 just incase I need to revert but all looks good so far.

digiot 12-17-2008 10:56 AM

Re: Report you PT8 exp. here
 
Since it never opens it does not generate a pref. file!!!
In the log it seems to be hanging on the Stereo mixer. I noticed that the stereo mixer was created in October 2008 where as all other plug-ins have a December 4th creation date!?

digiot 12-17-2008 11:28 AM

Re: Report you PT8 exp. here
 
OK got it. The uninstaller left some files behind. Ran it again and trashed some files manually. Now it is working even with all my 3rd party plugz that ran in 7.4.2!!
Been using PT for over 15 years, this doesn't look like PT at all:confused:
Looks like a whole new program.
Next up installing PT8 on my HD rig;)

DigiTechSupt 12-17-2008 11:28 AM

Re: Report you PT8 exp. here
 
Quote:

Originally Posted by digiot (Post 1317157)
Since it never opens it does not generate a pref. file!!!
In the log it seems to be hanging on the Stereo mixer. I noticed that the stereo mixer was created in October 2008 where as all other plug-ins have a December 4th creation date!?

What does the version of the Stereo Mixer show?

I think that's the problem. You should try uninstalling, trash the currently installed Stereo Mixer, then reinstall - which will install a fresh version.

daeron80 12-17-2008 11:29 AM

Re: Report you PT8 exp. here
 
And remember, those for whom it's working fine are on such an adrenaline rush right now, they won't sleep till Monday. Then they'll tell us! :-)


All times are GMT -7. The time now is 03:21 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com