Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   System 5 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Can MC Pro hold layouts with more than 4 faders? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=392153)

KeyplayerG 07-01-2017 06:44 PM

Can MC Pro hold layouts with more than 4 faders?
 
I was looking at an old tutorial video for the MC Pro. The instructor made a layout for drums with 5 tracks. But the MC Pro only has 4 faders. :eek:

I would like to know how this was possible, as all the other Eucon devices limit layouts to the amount of actual faders.
The only factor I can think of for this being possible is that System 5MC has flip mode. So 4 faders on the MC Pro might actually be 8 because you can just flip between 1 - 4 and 5 - 8. Is that how that worked? :confused:

niekbeem 07-01-2017 11:17 PM

Re: Can MC Pro hold layouts with more than 4 faders?
 
As far as I know FLIP only works for the faders of the CM408T's, and not for the faders of the MC Pro......So, activating FLIP swaps the CM408T's faders with (one of) the 8 rotaries.

A layout is a record of a fader assignment, and since the MC Pro has -indeed- 4 faders, one can only assign 4 sources to the 4 faders......

Niek/ Amsterdam

EddieJones 07-02-2017 08:17 AM

Re: Can MC Pro hold layouts with more than 4 faders?
 
Not possible...are you sure this wasn't a S5MC?


All times are GMT -7. The time now is 09:58 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com