Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Artist Series (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=62)
-   -   EuCon v3.7 Not starting on boot Windows 10. (http://duc.avid.com/showthread.php?t=394532)

jjnssn 10-21-2017 07:09 AM

EuCon v3.7 Not starting on boot Windows 10.
 
Previously EuCon has always auto started at boot. McClient appears to load, however I have to manually run EuControl ,( happened with both 3.7 releases). Is this intended? I uninstall and reinstall when upgrading. Am I doing something wrong?

Eddie?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

EddieJones 10-23-2017 10:49 AM

Re: EuCon v3.7 Not starting on boot Windows 10.
 
Check the new auto start options in the notification icon. Check the Whats new Guide for info.

jjnssn 10-28-2017 09:07 AM

Re: EuCon v3.7 Not starting on boot Windows 10.
 
Yep. Found it. I like the feature add a lot. Thank you.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

sergemodular 03-10-2020 10:28 PM

Re: EuCon v3.7 Not starting on boot Windows 10.
 
Hello everyone!

Ok I'm having real similar problems here on this new DAW. I'm trying to get the Artist Control to work properly. I install it and everything works great until a restart or I shut off the computer. Upon rebooting / restarting the Eucontrol app will not launch manually. The program just won't launch where I can see it.
Now, here's the strange thing: The Artist Control still boots as normal. Cubase also sees it and it works. Since the Eucontrol program won't launch, I cannot edit any of the parameters in Eucontrol. So it's running, but I can't see it. If that makes sense.

I've tried the various things in the posts about this, that I'm able to without any luck. Some funny things, I don't get any notifications as stated early in the post. I turned on notifications and checked it. I do not see anything about Eucon. Also it does seem to be autolaunching as the Artist Control comes up and is usable. I've tried static IP's and Dynamic IP's and I get the same results. Eucontrol won't launch....

Any ideas how to get Eucontrol to properly launch here? It's frustrating.

Thank you in advance for any information!

EddieJones 03-25-2020 11:33 AM

Re: EuCon v3.7 Not starting on boot Windows 10.
 
Have you checked in the tray icons ? If you can't see it press the little up arrow. if its connecting EuControl IS running.


All times are GMT -7. The time now is 11:13 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com