Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 10 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=91)
-   -   PT 9 and PT 10 simultaneous? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=309432)

Shatzer 10-20-2011 08:58 PM

PT 9 and PT 10 simultaneous?
 
I noticed you get a PT 9 and PT 10 license bundle. Can you have them both installed on the same computer or will 10 ask you to uninstall 9 first?

DigiTechSupt 10-20-2011 09:19 PM

Re: PT 9 and PT 10 simultaneous?
 
Quote:

Originally Posted by Shatzer (Post 1846767)
I noticed you get a PT 9 and PT 10 license bundle. Can you have them both installed on the same computer or will 10 ask you to uninstall 9 first?

The only way to have them both installed on the same computer is to have each one installed to a different drive with separate OS installs on each drive. You would have to boot into the OS/drive that had the version you wanted to run.

Shatzer 10-20-2011 10:11 PM

Re: PT 9 and PT 10 simultaneous?
 
Cool, thank you.


All times are GMT -7. The time now is 11:01 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com