Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   The Drum Room (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=56)
-   -   SD2.0 not showing in PT9 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=299343)

Kpu1127 04-16-2011 03:42 PM

SD2.0 not showing in PT9
 
I just installed SD2.0 but it does not show up in the insert-instrument drop down list(PT9.0). I installed the main program to the default directory, and the sounds to a separate hard drive. I've tried the instal many times with the same result.

Is there something that needs to be "turned on" in PT to recognize the plugin, or does it need to be installed to a specific location? I checked the Plugin directory and the Superior Drummer.dpm and dpm.rsr files are there just like every other plugin, but SD doesn't show up.

Any assistance is appreciated.

nst7 04-16-2011 08:06 PM

Re: SD2.0 not showing in PT9
 
You may already know this, but SD won't show up on a mono instrument track, it must be a stereo one.

albee1952 04-17-2011 12:50 AM

Re: SD2.0 not showing in PT9
 
Quote:

Originally Posted by nst7 (Post 1783342)
You may already know this, but SD won't show up on a mono instrument track, it must be a stereo one.

And it must be used in the very top slot(slot A).

brad383music 04-17-2011 03:22 AM

Also if you haven't already, update it to 2.2 from toontrack. Also install ezy player pro or your expansion packs, if you have any, won't show up in the 'grooves' tab. That's what I found anyway


Win 7, PT 9, 11 rack, superior drummer 2.2, Gibson guitars, yamaha bass, Dimebag washburn

Kpu1127 04-18-2011 06:57 AM

Re: SD2.0 not showing in PT9
 
Quote:

Originally Posted by nst7 (Post 1783342)
You may already know this, but SD won't show up on a mono instrument track, it must be a stereo one.

This was the problem. Thank you.


All times are GMT -7. The time now is 08:53 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com