Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Avid S6 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Master module Appset blank (http://duc.avid.com/showthread.php?t=409307)

Mishabou 04-04-2020 01:40 AM

Master module Appset blank
 
While waiting for my S6 software update, i installed PT 2020.3 and now all my appsets are gone.

Saw a post related to this issue and it was recommended that i LOAD the PT19 appset, i only see version 10/11/12/18/20Mac, tried all of them and none worked. Where can i find 19Mac ?

I'm using WS v3.5 and PT 2020.3.

Thanks

creativecontrol 04-04-2020 04:18 PM

Re: Master module Appset blank
 
Greetings,

Start here and let me know if this works:

http://avid.force.com/pkb/articles/e...vid-S6-Support

If you are using the Pro Tools 2018 or later software with S6 software v3.7 or lower you will need to manually install the latest AppSet XML files, available here. Copy the file to a USB flash drive and connect the drive to one of the rear USB ports on the Master Touch Module. Log in to the Administrator account (default password is "password"), decompress the .ZIP file, and run the enclosed .EXE file.


http://resources.avid.com/SupportFil...atch_3_7_0.zip



Jeff




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Mishabou 04-04-2020 05:38 PM

Re: Master module Appset blank
 
Hi Jeff,

I did follow those steps before posting and it's not working.

All the soft keys are blank.

creativecontrol 04-04-2020 05:56 PM

Re: Master module Appset blank
 
Standby, sending you a PT19Mac XML...


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

creativecontrol 04-04-2020 06:04 PM

Re: Master module Appset blank
 
Here you go. Let me know.

https://www.dropbox.com/s/2kwg9ut4b4...19Mac.xml?dl=0

https://www.dropbox.com/s/3bu6g3itpr...20Mac.xml?dl=0


Jeff

Mishabou 04-04-2020 06:22 PM

Re: Master module Appset blank
 
Thanks Jeff for the Appset

Btw, do i need to install Eucon Workstation Unified 20.1 and Eucontrol Appset 1.2 ?

As mentioned my S6 M10m is 3.5 and Mac Pro is running WS 3.5

Mishabou 04-04-2020 06:32 PM

Re: Master module Appset blank
 
Just tried loading 19Mac.XML and got the same error ''Attempted to load invalid appset or appset that does not match the focused app type..."

creativecontrol 04-04-2020 06:33 PM

Re: Master module Appset blank
 
Are you loading it while Pro Tools is focused?




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Mishabou 04-04-2020 06:40 PM

Re: Master module Appset blank
 
Quote:

Originally Posted by creativecontrol (Post 2560152)
Are you loading it while Pro Tools is focused?




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Yes, PT is focused when loading the appset

creativecontrol 04-04-2020 06:43 PM

Re: Master module Appset blank
 
Thanks. I need to confer with Eddie and see if this is even feasible pairing S6 software from 2016 with PT from 2020. Standby...




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro


All times are GMT -7. The time now is 03:05 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com