Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   digi 002 offline in audio midi set up (http://duc.avid.com/showthread.php?t=206347)

Double Deal 09-28-2007 12:04 PM

digi 002 offline in audio midi set up
 
Looking for some help. My Digi002 is grayed out in my audio midi set up window, and I cannot assign midi tracks in pro tools, it just says "none" in the pulldown window. This happened a couple of days ago, and in the course of trying to fix it, I did, but I don't know how I did. Now that I'm back on the system trying to use midi, the Digi002 is grayed out again and I cannot use midi with pro tools. Anyone have any suggestions?


All times are GMT -7. The time now is 10:09 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com